Zal ​​de nieuwe ‘getuige’ het lot van XRP veranderen?

' het lot van XRP veranderen

De problemen van Ripple [XRP] met de Securities and Exchange Commission (SEC) zijn nog steeds niet voorbij. Ondanks tussenkomst van derden en CEO Brad Garlinghouse die nieuwe strategieën voorstelt , is de zaak nog lang in behandeling.

Interessant is dat er een draai aan de Ripple-keten is geweest waarbij een ‘getuige’ is betrokken. Deze getuige heeft echter niets te maken met de SEC-zaak. In plaats daarvan wordt verwacht dat de functie enorm zal helpen met de XRP-ledger-zijketen.

Vanaf 2 september kondigde RippleX, de afdeling die de ontwikkelaars van Ripple huisvest, aan dat het wijzigingen aanbrengt in de XRP Ledger (XPRL). Volgens Scott Deteran, die de verklaring leidde, werkte Ripple sinds 2021 aan de update.

Het nieuwe voorstel, dat niet volledig werd uitgevoerd, had tot doel de “federator” te vervangen door de “getuige”. Lange tijd was de federator verantwoordelijk voor het verbinden van de zijketens met het hoofdnet.

Nu wil Ripple de getuige-functie toevoegen zodat XRP Ethereum [ETH] op de hielen kan houden. Dit door slimme contracten te integreren. Indien volledig geïmplementeerd, zeiden Ripple-ontwikkelaars dat gebruikers cross-chain-transacties zouden kunnen doen met behulp van de XRPL-zijketen.

Afgezien van deze mogelijke voordelen, zou de getuige ook de noodzaak van een gerimpelde codebase elimineren. Als gevolg hiervan konden gebruikers op veel eenvoudigere manieren transacties uitvoeren zonder ingewikkelde bugs.

Is XRP gevolgd?

Hoewel het misschien te vroeg lijkt om een ​​XRP-reactie te verwachten, zijn er enkele opvallende ontwikkelingen. Cryptocurrency-waakhond, WhaleAlert, meldde dat er de laatste tijd enkele grote XRP-transacties waren geweest. Volgens de Twitter-pagina vonden drie XRP-whale-overdrachten snel achter elkaar plaats. Ze waren allemaal goed voor 144,3 miljoen XRP-tokens ter waarde van $ 48 miljoen.

Wil jij meer leren over crypto? Word lid en krijg toegang tot alle crypto cursussen van diverse trainers op ons platform.

gerelateerde artikelen