Waarom de Ethereum prijs $ 10.000 zal bereiken

Ethereum prijs

Experts geven aan dat de Ethereum prijs $ 10.000 zal bereiken. Uiteraard kunnen we niet garanderen dat Ethereum of een andere grote of kleine currency als een geldbom zal exploderen. De hoge volatiliteit van de markt maakte veel mensen gek, onzeker en bezorgd. De meeste mensen hebben dit cryptospel verlaten en sommige mensen denken erover om te vertrekken.

Crypto is dan ook voor de koelbloedige en slimme mensen. Je moet een adelaarsoog hebben op je geïnvesteerde munten. Je moet vertrouwen hebben en dagelijks up-to-date blijven over het laatste nieuws van je cryptocurrency.

Wat is er aan de hand met de Ethereum prijs?

Ethereum is de nummer 2 op de cryptolijst. Het concureert al heel lang met Bitcoin. Het lijdt geen twijfel dat Ethereum een groter potentieel heeft. Echter worstelt het met enkele problemen dat het eerst moet overwinnen om dominantie op de cryptomarkt te krijgen.

De Ethereum-ontwikkelaars proberen dit te bereiken met hun aanstaande upgrade naar de blockchain. De Ethereum 2.0.

Ethereum zal het Proof of Work gaan verlaten en overschakelen naar het Proof of Stake protocol. Hierdoor zal Ethereum sterker en groener worden dan Bitcoin en andere Proof of Work munten. Zo zal het energieverbruik met zo’n 99% afnemen en zullen er minder ETH-munten gemined worden.

Om de efficiëntie en schaalbaarheid van Ethereum te verbeteren, introduceren ze Sharding .

De nieuwe upgrades zullen een verschil maken in het blockchain-systeem. Er is altijd een risico als je iets nieuws implementeert, hetzelfde risico is hier. Maar de verwachting is dat het vlot zal verlopen.

Het laat zien dat Ethereum een ​​grotere toekomst heeft om binnenkort $ 10.000 te bereiken. Maar we moeten het zien na de lancering.

Lark Davis deelde laatst zijn mening op Twitter. Hij was erg enthousiast en positief, en gaf aan dat hij er in geloofde dat Ethereum de 10k zou bereiken. Ook Mark Cuban deelde een soortgelijke gedachten. Hij was ook erg optimisch over de ethereum upgrade.

Alleen de tijd zal beslissen dat de lancering van het nieuwe Ethereum de cryptomarkt zal domineren. Als het gebeurt, wordt Ethereum de nieuwe koning in de crypto-jungle. Tot die tijd kunnen investeerders en stakeholders het beste op de hoogte blijven van de upgrade.

Denk jij dat Ethereum de $10.000 zal bereiken? Laat het weten in het Ethereum forum.

gerelateerde artikelen