Gratis Crypto Cursus

In deze gratis crypto cursus behandelen we de basis van de crypto wereld. De wereld van crypto kan namelijk behoorlijk ingewikkeld zijn, zeker voor een startende handelaar. Maar wat is crypto nou eigenlijk precies? Hoe zit de wereld van crypto in elkaar en hoe handel ik hierin? Dit zijn begrijpelijke vragen. Daarom biedt CryptoSecret nu deze gratis crypto cursus.
Erwin Ottema · 8 maart 2022

Na het volgen van deze gratis crypto cursus:

 • Weet je wat de Blockchain is
 • Begrijp je hoe de Blockchain werkt
 • Leer je het verschil in verschillende cryptocurrencies
 • Krijg je meer kennis over bitcoin en de geschiedenis daarvan
 • Leer je hoe je moet beginnen met handelen in cryptocurrencies
 • Kan je grafieken lezen en verkoop en inkoop momenten van elkaar scheiden
 • En krijg je van ons een paar handige tools die je kunnen helpen bij het handelen in cryptocurrencies

Denk je geleerd te hebben van de cursus? Toets dan vervolgens je kennis doormiddel van de toetsen die ook beschikbaar zijn in deze gratis crypto cursus. Mocht je na deze crypto cursus nog met vragen zitten? Stel je vragen gerust in onze forums en vind je antwoord.

De informatie in deze cursus is voor educatieve en algemene informatiedoeleinden. De inhoud van deze cursus mag niet worden beschouwd als advies of aanbeveling.

De lezer dient rekening te houden met juridische, financiële en fiscale aspecten bij de beoordeling van hoe de informatie in deze cursus in hun persoonlijke omstandigheden past.

Hoewel alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen bij de voorbereiding van deze cursus, aanvaardt de uitgever geen verantwoordelijkheid voor fouten, omissies of schade als gevolg van het gebruik van de informatie die hierin is opgenomen.

De auteur en uitgever zijn niet aansprakelijk voor enig verlies veroorzaakt door nalatigheid of anderszins, als gevolg van het gebruik van, of het vertrouwen op de informatie die door deze cursus wordt verstrekt.

FAQ

De crypto wereld kan ingewikkeld zijn. Daarom bied CryptoSecret een gratis crypto cursus. Met deze crypto cursus leer de je basis van de crypto wereld. Daarbij leer je het snelst door het zelf te doen. Na het afronden van deze crypto cursus kan je dan ook zelf beginnen met handelen.

Er zijn verschillende manieren om winst te maken met crypto. Maar er moet gezegd worden dat handelen in crypto altijd een risico blijft. Prijzen kunnen behoorlijk schommelen. Er zijn verschillende manieren van handelen. Zo zijn er handelaren die crypto kopen en er vanuit gaan dat deze op de lange termijn gaan stijgen, zodat ze deze dan met winst kunnen verkopen. Ook zijn er handelaren die vooral op korte termijn handelen. Doormiddel van het lezen van grafieken en het achterhalen van nieuws over cryptocurrencies proberen ze op dip momenten te kopen en dit in een kort tijdsbestek weer te verkopen met winst.

Over de Trainer

Erwin Ottema

Ik ben Erwin Ottema. Ik ben nu zo'n 5 jaar actief in de cryptowereld, en heb in de afgelopen 5 jaar dan ook behoorlijk wat ervaring en kennis opgebouwd. Ik ben hier om jullie meer te leren over Cryptocurrencies. Mocht je vragen hebben stuur me gerust een berichtje.

5 trainingen

+15 ingeschreven
Niet aangemeld

training Inhoud

 • 6 lessen
 • 12 onderwerpen
 • 7 toetsen
 • training Certificaat