De Steun en Weerstand Training

Steun- en weerstandsniveaus zijn essentieel voor technische traders. De steun- en weerstandsniveaus geven de grenzen aan waar de prijs moeite heeft om doorheen te breken. Wanneer de prijs richting de steun gaat is de kans groot dat deze weer terug kaatst naar de weerstand. Test hoeveel jij al weet door de steun en weerstand quiz te doen.
Bob van Leeuwe · 25 maart 2022

Doe mee aan de steun en weerstand quiz en:

  • Controleer je kennis over de steun- en weerstandsniveaus
  • Leer van je gemaakte fouten
  • En behaal de hoogste score

Wil je na het maken van deze steun en weerstand quiz nog meer leren over de cryptowereld? Neem dan is een kijkje bij onze gratis crypto cursus.

De informatie in deze quiz is voor educatieve en algemene informatiedoeleinden. De inhoud van deze quiz mag niet worden beschouwd als advies of aanbeveling.

We zijn geen financieel adviseur en beogen dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. 

FAQ

Door te kijken naar de steun en de weerstand (Support & Resistance) zou je een schatting kunnen maken of de prijs gaat stijgen of dalen. Als de koers dicht bij de weerstand komt, is de kans redelijk aanwezig dat de koers weer terug zal zakken naar de steun. Andersom is dit hetzelfde. Als de koers richting de steun gaat is dit een punt waar hij moeilijk doorheen kan breken. De kans is dan ook redelijk aanwezig dat de koers weer zal stijgen. Dit is natuurlijk geen zekerheid. De hoeveelheid keren dat de koers door een steun of weerstand heeft heen proberen te breken is namelijk ook een belangrijke factor.

Door bepaalde aspecten van een cryptocurrency goed te bestuderen en de grafiek goed te analyseren kan je een technische analyse maken. Door de technische analyse kan je zowel op lange termijn als op korte termijn een betere voorspelling maken.

De prijs van een cryptocurrency word bepaald door positief en negatief nieuws over een bepaalde currency. Dit heeft namelijk betrekking op het vertrouwen van de handelaar. Daarnaast word de prijs sterk beïnvloed door de vraag en aanbod. Als er meer aanbod is dan vraag zal de prijs dalen, is er meer vraag dan aanbod dan zal de prijs stijgen.

Over de Trainer

Bob van Leeuwe

Ik ben Bob van Leeuwe. Sinds 2017 ben ik actief in de Cryptocurrency wereld. Door jaren onderzoek en ervaring is het leren begrijpen van crypto grafieken mijn specialiteit geworden. Doormiddel van mijn trainingen probeer ik mijn kennis en ervaring te delen.

4 trainingen

Niet aangemeld
€ 49,95

training Inhoud

  • 1 toets
  • training Certificaat