De Candlestick Grafieken Training

Hoe goed ken jij de Japanse Candlestick grafieken? In de cryptowereld worden Candlestick grafieken vaak gebruikt om een bepaald beeld te creëren van de mogelijke koersveranderingen. Het leren begrijpen van deze Candlestick grafieken kan je dan dus een groot voordeel geven bij het investeren in crypto. Met deze Candlestick grafieken quiz kom je erachter hoe jou kennis ervoor staat en zal je de candlestick patronen gaan herkennen.

Bob van Leeuwe · 30 maart 2022

Doe mee aan de Candlestick Grafieken Quiz en:

  • Controleer je kennis over de Candlestick grafieken
  • Leer van je gemaakte fouten
  • En behaal de hoogste score

Wil je na het maken van deze Candlestick grafieken quiz nog meer leren over de cryptowereld? Neem dan is een kijkje bij onze gratis crypto cursus. Hier word nog meer uitgelegd over de Candlestick grafieken en krijg je een beter beeld van de candlestick patronen.

De informatie in deze quiz is voor educatieve en algemene informatiedoeleinden. De inhoud van deze quiz mag niet worden beschouwd als advies of aanbeveling.

We zijn geen financieel adviseur en beogen dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. 

FAQ

Een candlestick grafiek is een grafiek die word weergegeven door de zogenoemde ‘candlesticks’. De candles laten zien of de koers aan het stijgen of aan het dalen is. Wanneer de candle groen kleurt, betekent dit dat de koers stijgt. Wanneer de candle rood kleurt, betekent dit dat de koers aan het dalen is.

Net als een lijngrafiek schommelt een candlestick grafiek van boven naar beneden. Wanneer de candles omhoog bewegen, betekent dit dat de prijs aan het stijgen is. Wanneer de candles zich naar beneden bewegen betekent dit dat de prijs aan het dalen is. Daarbij bestaat een candlestick grafiek meestal uit rode en uit groene candles. De rode candles geven aan dat de prijs aan het dalen is. De groene candles geven aan dat de prijs aan het stijgen is.

Tijdens het handelen in crypto kan je via de candlestick grafieken goed zien of de prijs daalt of stijgt. Veel handelaren gebruiken de grafieken om een schatting te maken van de loop van de koers. Je kan dus goed je strategie bepalen doormiddel van de candlestick grafieken. Elke candle geeft een bepaalde tijdseenheid aan. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een tijdseenheid van een dag, maand of een jaar, maar ook voor een minuut een half uur of een uur. Op die manier kan je heel breed kijken naar de koers en kan je een betere schatting maken van het verloop van de koers.

training inhoud

Over de Trainer

Bob van Leeuwe

Ik ben Bob van Leeuwe. Sinds 2017 ben ik actief in de Cryptocurrency wereld. Door jaren onderzoek en ervaring is het leren begrijpen van crypto grafieken mijn specialiteit geworden. Doormiddel van mijn trainingen probeer ik mijn kennis en ervaring te delen.

4 trainingen

Niet aangemeld
€ 49,95

training Inhoud

  • 1 toets
  • training Certificaat