De Bitcoin Training

Bitcoin is de eerste cryptocurrency op de wereld. Sinds het bestaan is het de grootste cryptocurrency en dit lijkt ook niet snel te veranderen. Zo begon bitcoin op een bedrag van $0,001 en heeft zelfs de prijs van $50.000 al weten te bereiken. Weet jij alles over bitcoin? Test jezelf door deel te nemen aan de bitcoin quiz. Een paar fouten gemaakt? Geen probleem, leer van je fouten en verbeter je kennis over Bitcoin.
Erwin Ottema · 7 april 2022

Doe mee aan de Bitcoin Quiz en:

  • Ontdek hoe jou kennis over bitcoin ervoor staat
  • Leer van je gemaakte fouten
  • En behaal de hoogste score

Heb jij de bitcoin quiz succesvol afgerond, maar wil je nog meer leren over de crypto wereld? Op onze trainingen pagina bieden wij een gratis crypto cursus aan. Neem gerust is een kijkje en probeer de cursus uit. Veder hebben we nog veel meer quizzen op onze trainingspagina staan. Dus wil je ontdekken hoe jou kennis ervoor staat op het gebied van andere crypto onderwerpen? Probeer dan een andere quiz, zoals de Crypto Grafieken Lezen Quiz.

De informatie in deze quiz is voor educatieve en algemene informatiedoeleinden. De inhoud van deze quiz mag niet worden beschouwd als advies of aanbeveling.

We zijn geen financieel adviseur en beogen dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. 

FAQ

Cryptocurrencies kunnen heel erg schommelen. Het kan daarom heel lastig zijn om in te schatten wanneer het juiste koop moment is, en wanneer je het best de cryptocurrency kan verkopen. Veel mensen beschouwen het als ‘gokken’. Dit moet ik direct ontkrachten. Met de juiste kennis en ervaring kan je een schatting maken van de koers. De eerste stap is dan ook om het nieuws van desbetreffende cryptocurrencies goed in de gaten te houden. Vervolgens is het belangrijk dat je gaat begrijpen hoe grafieken werken. Leer te begrijpen waarom een koers omlaag en omhoog gaat. Bouw ervaring op door te starten met handelen. Begin met een laag budget, puur om ervaring op te doen. Op deze manier kan je beter inschatten wanneer je bitcoin moet kopen. En vergeet niet handel altijd met geld dat je bereid bent om te verliezen.

Wie de bitcoin daadwerkelijk bedacht heeft is nog onduidelijk. De uitvinding van de bitcoin is in 2008 beschreven in een whitepaper. Dit is gepubliceerd onder de naam Satoshi Nakamoto. Echter is dit een pseudoniem (Schuilnaam). Wat de echte indentiteit van Satoshi Nakamoto is, is op de dag van vandaag nog steeds onbekend.

Elke bitcoin transactie die plaatsvind, gaat naar het bitcoin block in de blockchain. Hier worden alle bitcoin transacties bijgehouden. Wanneer je een bitcoin wilt overmaken naar een ander adres, heb je het adres van de wallet van de ontvanger nodig. Je kan dan de bitcoin naar zijn wallet adres verplaatsen. Op deze manier kan je bitcoin naar elkaar overmaken.

training inhoud

Over de Trainer

Erwin Ottema

Ik ben Erwin Ottema. Ik ben nu zo'n 5 jaar actief in de cryptowereld, en heb in de afgelopen 5 jaar dan ook behoorlijk wat ervaring en kennis opgebouwd. Ik ben hier om jullie meer te leren over Cryptocurrencies. Mocht je vragen hebben stuur me gerust een berichtje.

5 trainingen

Niet aangemeld
€ 49,95

training Inhoud

  • 1 toets
  • training Certificaat