trainingen

 • 10 lessen

  Bitcoin & Blockchain 1.0 Cursus

  In deze 'Bitcoin & Blockchain cursus' leer je hoe de Blockchain in elkaar zit. Daarnaast bespreken we het verband tussen de Blockchain en Bitcoin. Ook leer je meer over andere onderwerpen zoals Cryptografie, Hashfunctie, Mining en het Consensus algoritme.

 • 0 lessen

  Crypto Grafieken Lezen Training

  Grafieken zijn belangrijk omdat ze het ons gemakkelijker maken koersen op een visuele en overzichtelijke manier te tonen. Met deze crypto grafieken lezen quiz zorg je ervoor dat jou kennis over grafieken op top niveau blijft. Start de quiz en kom erachter wat jou kennis is over de grafieken en begrijp waar je nog meer aandacht aan moet geven.
 • 9 lessen

  Cursus crypto traden

  In deze 'Cursus crypto traden' leer je hoe je cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum en Altcoins kunt verhandelen en leer je hoe je een technische analyse maakt.

 • 0 lessen

  De Altcoins Training

  Hoeveel weet jij van de Altcoins? In de cryptowereld zijn er honderden altcoins, sommige populairder dan andere. Weet jij waardoor bepaalde Altcoins zich onderscheiden ten opzichte van andere? Weet jij wat de voordelen zijn van bepaalde Altcoins? Doe de Altcoins Quiz en kom erachter hoeveel jij al weet van de Altcoins.
 • 0 lessen

  De Bitcoin Training

  Bitcoin is de eerste cryptocurrency op de wereld. Sinds het bestaan is het de grootste cryptocurrency en dit lijkt ook niet snel te veranderen. Zo begon bitcoin op een bedrag van $0,001 en heeft zelfs de prijs van $50.000 al weten te bereiken. Weet jij alles over bitcoin? Test jezelf door deel te nemen aan de bitcoin quiz. Een paar fouten gemaakt? Geen probleem, leer van je fouten en verbeter je kennis over Bitcoin.
 • 0 lessen

  De Candlestick Grafieken Training

  Hoe goed ken jij de Japanse Candlestick grafieken? In de cryptowereld worden Candlestick grafieken vaak gebruikt om een bepaald beeld te creëren van de mogelijke koersveranderingen. Het leren begrijpen van deze Candlestick grafieken kan je dan dus een groot voordeel geven bij het investeren in crypto. Met deze Candlestick grafieken quiz kom je erachter hoe jou kennis ervoor staat en zal je de candlestick patronen gaan herkennen.

 • 0 lessen

  De Moving Average Training

  Moving averages, het is misschien iets dat je relatief snel onder de knie kan krijgen. Toch zijn er veel mensen die nog niet weten wat moving averages zijn. Moving averages kunnen je helpen een grafiek te begrijpen en een betere inschatting te maken van het verloop van een koers. Hoe goed is jou kennis over moving averages? Kom erachter en doe de moving average quiz.
 • 0 lessen

  De Steun en Weerstand Training

  Steun- en weerstandsniveaus zijn essentieel voor technische traders. De steun- en weerstandsniveaus geven de grenzen aan waar de prijs moeite heeft om doorheen te breken. Wanneer de prijs richting de steun gaat is de kans groot dat deze weer terug kaatst naar de weerstand. Test hoeveel jij al weet door de steun en weerstand quiz te doen.
 • 10 lessen

  Ethereum en Blockchain 2.0 Cursus

  In deze 'Ethereum & Blockchain 2.0 cursus' leer je hoe de Blockchain in elkaar zit. Daarnaast bespreken we het verschil tussen de Blockchain 1.0 en Blockchain 2.0 . Ook leer je meer over andere onderwerpen zoals De token economie, Nationale cryptocurrencies, Blockchains in verschillende sectoren en nog veel meer!

 • 6 lessen

  Gratis Crypto Cursus

  In deze gratis crypto cursus behandelen we de basis van de crypto wereld. De wereld van crypto kan namelijk behoorlijk ingewikkeld zijn, zeker voor een startende handelaar. Maar wat is crypto nou eigenlijk precies? Hoe zit de wereld van crypto in elkaar en hoe handel ik hierin? Dit zijn begrijpelijke vragen. Daarom biedt CryptoSecret nu deze gratis crypto cursus.
 • 0 lessen

  Handelen in Crypto Training

  Wil je beginnen met handelen in crypto, of wil je slechts je kennis testen? Doe mee aan de Handelen in Crypto Quiz, en kom erachter hoeveel jij al weet over het handelen in crypto. Door te kijken naar je gemaakte fouten kom jij erachter bij welke onderwerpen je meer kennis nodig hebt.
 • 14 lessen

  Online Bitcoin Cursus | Kennismaking met Bitcoin – hoe werkt het?

  Bitcoin voor de beginner, uitgelegd op een beknopte, begrijpelijke en conceptuele manier. Weet jij nog niet wat bitcoin precies is? En hoe het werkt met nodes, miners en dit soort aspecten? Dan is deze cursus dé manier om alle onderdelen stap voor stap door te nemen aan de hand van een visuele handleiding en presentatie. In het laatste hoofdstuk leer je tot slot ook hoe je bitcoin kunt kopen en hoe je deze in eigen beheer kunt opslaan. Let op: je leert in deze cursus NIETS over trading, technische analyse en het lezen van grafiekjes. Het gaat puur over de unieke eigenschappen van decentraal geld en hoe bitcoin werkt.

 • 6 lessen

  Wat is DeFi?

  Gedecentraliseerde financiën, beter bekend als Defi, is een platform dat is gebouwd op blockchain-technologie . Dit maakt het anders dan traditionele financiële applicaties. Blockchain-technologie is meestal afhankelijk van enorme open-sourcenetwerken. In de afgelopen jaren heeft decentralized finance (Defi) zich ontwikkeld als een van de meest prominente technologische ontwikkelingen.