Top 3 onderschatte Metaverse Crypto-games met eenheidsprijzen rond de $ 1 om te bekijken in april 2022

There are dozens of Metaverse crypto games and coins on the market, each featuring unique mechanics, visions, teams, and styles. It may be hard for someone looking to check out underrated Metaverse crypto games to figure out which ones are the real deal. Today, we take a look at our pick of the top three Metaverse crypto games that feature native cryptocurrencies priced around $1, ordered by the current unit price, lowest to highest.

#3 Mines of Dalarnia (DAR) – $1.02

Marktkapitalisatie: $ 190 miljoen

Mines of Dalarnia, gelanceerd in november 2021, is een zeer onderschatte cryptogame van Metaverse, gebouwd op de Chromia-blockchain. Chromia is een relationele blockchain die expliciet is gemaakt voor Metaverse en NFT dApps, waardoor het voor ontwikkelaars eenvoudiger en sneller wordt om op blockchain gebaseerde apps te implementeren.

Mines of Dalarnia bevat een 2D-spel om te verdienen waarmee gebruikers bronnen kunnen delven, Dalarnia’s uitgebreide Metaverse kunnen verkennen, uitrusting kunnen upgraden en zelfs virtueel onroerend goed kunnen kopen in het spel.

Alle in-game activa voor Mines of Dalarnia zijn tokenized, wat betekent dat gebruikers volledige controle hebben over hun inkomsten en items.

Met Mines of Dalarnia kunnen spelers hun personages meenemen op expedities en middelen verzamelen. Gebruikers kunnen momenteel gratis expedities bekijken, maar wanneer de game op het mainnet wordt uitgebracht, kunnen spelers kiezen uit een breed scala aan missies om door te gaan.

De game bevindt zich nog in de beginfase, maar de volledige mainnet-versie staat gepland voor 26 april, wat betekent dat DAR tegen het einde van de maand aanzienlijke prijsstijgingen zou kunnen zien.

De huidige marktkapitalisatie van het project is $ 190 miljoen, wat wijst op de enorme steun die het project al heeft. Het is een van de twee primaire games op Chromia, samen met My Neighbor Alice, dat een uitstekend ontwerp, unieke functies en een echt spelen-om-te-verdienen-model heeft.

DAR is het belangrijkste hulpprogramma op het platform, met zowel BEP-20- als ERC-20-versies. Het hulpprogramma van DAR omvat het claimen van beloningen, het kopen van in-game activa, interactie met het ecosysteem, enz.

#2 Heroes Chained (HEC) – $1.07

Marktkapitalisatie: $ 3,5 miljoen

Heroes Chained, gelanceerd in januari 2022, is een best beoordeelde, op Avalanche gebaseerde Metaverse-cryptogame met een realtime fantasy-RPG waarin spelers gildemeesters kunnen worden, eindbaasgevechten kunnen aangaan, kerkers kunnen voltooien en nog veel meer.

Heroes Unchained bevat het play-to-earn-model zoals Mines of Dalarnia en vele andere Metaverse-cryptogames die het momenteel gebruiken.

Heroes Chained-gameplay draait om gebruikers die hun verzameling helden upgraden, uitrusting maken en hun gilde opbouwen. Zodra ze hun gilde hebben ontwikkeld, kunnen spelers buiten de stadsmuren gaan, kerkers verkennen en middelen verzamelen om hun rijken uit te breiden.

De game zal ook PVP-arena’s bevatten waarmee spelers het tegen elkaar kunnen opnemen in epische gevechten en aanzienlijke beloningen kunnen winnen.

Je kunt zien dat Heroes Chained enkele overeenkomsten heeft met de populaire Diablo-serie van Blizzard. Beide games hebben vergelijkbare UI-stijlen en bewegingen en draaien om het voltooien van missies en kerkers om verder te stijgen en hun personages te upgraden.

Heroes Chained heeft een lage marktkapitalisatie van $ 3,5 miljoen, waardoor het een van de meest ondergewaardeerde Avalanche-gebaseerde Metaverse cryptogames met een lage marktkapitalisatie op de markt is die je in april 2022 en daarna moet bekijken.

De bètaversie van de game staat gepland voor release in het tweede kwartaal van 2022, wat betekent dat HEC later dit jaar een aanzienlijke prijsstijging zou kunnen zien.

HEC is de primaire op Avalanche gebaseerde Metaverse-cryptomunt die dient als het hulpprogramma voor Heroes Chained. HEC kan worden gebruikt om lid te worden van gilden, interactie te hebben met zijn Metaverse, in-game activa te kopen, enz.

#1 Gods Unchained (GODS) – $1.09

Marktkapitalisatie: $ 25 miljoen

Gods Unchained, gelanceerd in oktober 2021, is weer een zeer ondergewaardeerde Metaverse-cryptogame die is gebouwd op de Ethereum-blockchain. Het is in wezen een kloon van het populaire online ruilkaartspel Hearthstone, maar integreert met de nieuwste blockchain-technologie zoals NFT’s, DeFi, enz.

GODS heeft een relatief lage marktkapitalisatie van $ 25 miljoen, waardoor het een van de meest onderschatte projecten met een lage marktkapitalisatie op de markt is. GODS heeft een enorm potentieel op lange termijn, aangezien het team de ontwikkeling van de game blijft bevorderen en zich opmaakt voor de officiële release.

Het primaire hulpprogramma op het platform is het GODS-token, een ERC-20 digitaal activum op de Ethereum-blockchain. GODS stelt gebruikers in staat om in-game aankopen te upgraden, in-game activa te kopen en te communiceren met de game.

gerelateerde artikelen