Jouw

Cursus

verkopen

een groot publiek bereiken?

Jouw crypto cursus

verkopen aan een groot publiek.

Ben je op zoek naar een groot bereik voor jouw crypto cursussen? Maak dan GRATIS gebruik van de mogelijkheden op CryptoSecret. 

Gegarandeerde omzet

Met een vast abonnement verdien je aan iedere verkochte cursus. Dus ook aan de training van een andere crypto expert.

Geen kosten

Een account aanmaken is helemaal gratis. Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden als trainer en je video's en/of lesmateriaal te uploaden.

Gratis marketing

Ons team van marketeers zorgen ervoor dat we een groot publiek bereiken. Hier hoef jij niets voor te doen. Ook de marketing kosten zijn voor onze rekening natuurlijk.

mogelijkheden

Wat kan je verkopen

Video cursus
Geschreven Cursus
Zoom live trainingen
Wat kan je NIET verkopen:

Oude videos

Ingescande boeken

Niet door jou vervaardigd materiaal

verkoop jouw

Crypto trainingen

Op CryptoSecret kan je eenvoudig jouw crypto trainingen beschikbaar maken voor een groot publiek.

CryptoSecret is één van de snelstgroeiende crypto platforms in Nederland en met jouw kennis van de crypto handel kan je geld verdienen! Hoe beter je training, hoe hoger je beoordeling waardoor je meer kunt verdienen.

crypto-training-verkopen
0
Verdienen trainers gemiddeld per maand
+ 0
Aantal uur beschikbaar cursus materiaal
+ 0 k
Bereik via Social Media & Search Engines

Bereik duizenden

cursisten.

Samenwerken door jouw crypto cursus aan te bieden op een platform met een groot bereik. Beheer je eigen classroom, direct contact met je cursisten, plan een Live zoom meeting met ze en krijg inzicht in je doelgroep.

Je ontvangt voor iedere verkoop een royale commissie die naarmate meer cursisten lid worden oploopt.

Wat zeggen

cusisten en trainers

Met onze tools ben je in staat om een online training on no-time te realiseren.

Als crypto expert help je cursisten en trainees met het vergoten van hun kennis over traden en blockchain. Je maakt je training of cursus zoals je zelf wilt, jij bent de expert. Behoudt controle over je eigen werk en communiceer direct met je cursisten.

Wat een goede trainingen! Ik heb mijn trading-kennis op het niveau gekregen waardoor ik nu een beter inzicht heb om te handelen.

De cursussen op CryptoSecret zijn zeer betaalbaar, en hebben wat mij betreft een hoog niveau. Ik zal zeker nog meer trainingen volgen zodat ik beter kan leren traden.

merel-verster
Merel
Amsterdam

Veelgestelde vragen

Hoeveel verdien ik met het verkopen van mijn cursussen?

De verkoopprijs voor toegang tot alle cursussen bedraagt €49,95 per maand.
Hoe meer cursussen er worden aangeboden, hoe meer je verdient. 
Zo word de commissie van 50% dus verdeelt onder alle trainers. Je kunt overigens meer verdienen door meer trainingen online te zetten en deze regelmatig te updaten. Bovendien zullen gebruikers langer lid blijven als er meer trainingen beschikbaar zijn waardoor de verdiensten eveneen oplopen.

Zijn er kosten om trainingen te kunnen verkopen?

Nope! Je maakt gratis een account aan, en kunt zonder kosten je materiaal uploaden en/of verwerken. De enige kosten die er zijn, is de commissie die wij vragen bij verkoop van jouw training.

Wanneer betalen jullie de commissie uit?

We betalen de commissie iedere maand automatisch aan je uit. Er is geen ondergrens aan verbonden. Eventuele storneringen en refunds worden automatisch doorberekent en verwerkt in de eerst volgende betaling.

Hoe zit het met auteursrecht?

Er zijn uiteraard een aantal spelregels m.b.t. auteursrecht. Zo mag je natuurlijk niet andermans materiaal uploaden, alsof het van jezelf is.