Je kunt nu obligaties verhandelen op Cardano: details

Cardano

Het op Cardano gebaseerde gedecentraliseerde financiële platform blijft nieuwe functies implementeren om meer gebruikers naar het Cardano-netwerk te trekken. Met het implementeren van NFT en reguliere “obligaties” richten platforms zoals Aada zich op het creëren van nieuwe investeringsmogelijkheden en markt blootstelling, volgens ADAWhale.

Volgens een tête-à-tête AMA-sessie met de vertegenwoordiger van het platform, is het doel om een ​​platform te creëren dat vergelijkbaar is met Aave voor Cardano, naast innovatieve functies zoals NFT-obligaties.

Naast nieuwe functies die nog nooit eerder op Cardano zijn gezien, kunnen gebruikers leningen lenen, uitlenen, overdragen en verhandelen. Het implementeren van eenvoudige en vertrouwde leen- en leen functionaliteit zal naar verwachting de overdracht van een Ethereum- of Solana-gebaseerd platform naar Cardano-netwerk vergemakkelijken.

Wat betreft nieuwe functies van het Cardano-ecosysteem, zoals ‘NFT-obligaties’, kunnen handelaren deze obligaties verhandelen of verzenden van portemonnee naar portemonnee, omdat deze niet op een account zijn vergrendeld.

In een notendop, NFT-obligaties zijn twee verschillende soorten activa: kredietnota en kredietverstrekker. De eerste heeft een NFT en betaalt de lening terug met een garantie dat het onderpand vóór de vervaldatum wordt teruggenomen. De obligatie van de geldschieter werkt samen met de ander met een garantie om een ​​lening te claimen, rente als de lening wordt geliquideerd en rente met onderpand.

Reguliere obligaties werken op dezelfde manier als traditionele financiële alternatieven, waarbij ze in de loop van de tijd rente opleveren, afhankelijk van het type en het percentage van de obligatie. Obligaties die op het gedecentraliseerde platform zijn gekocht, zullen naar verwachting de komende maanden een bepaald aantal tokens opleveren wanneer ze verlopen.

Naar verluidt zullen handelaren die obligaties kunnen verhandelen met de alternatieve traditionele versie van het activum.

Disclaimer: de hier geuite mening is geen beleggingsadvies – het wordt alleen ter informatie verstrekt. Elke investering en alle handel brengt risico’s met zich mee, dus u moet altijd uw eigen onderzoek doen voordat u beslissingen neemt. We raden af ​​om geld te beleggen dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

gerelateerde artikelen