De snelst groeiende Crypto Community van Nederland Forums Polygon (MATIC) Wat vind je van de Polygon Matic-cryptocurrency?

 • Wat vind je van de Polygon Matic-cryptocurrency?

  Geplaatst door Felix op 7 februari 2022 om 07:43

  Voor alle crypto’s zijn mijn gedachten hetzelfde. Ze zijn geen valuta. Wat heb je aan valuta als het niet wereldwijd wordt geaccepteerd. Er zijn veel oplichting geweest, oplichting met één munt, ATCC-muntscan en nog veel meer. Wat heb ik aan crypto als ik het niet kan gebruiken om een ​​kopje koffie of thee te kopen. Nu komen er steeds meer crypto op de markten. Dit zijn slechts cijfers, en vanaf nu worden ze als waardevol beschouwd omdat mensen dat denken. Er is een verhaal over een koning. Om de armoede te bestralen, stond hij zijn burgers toe munten te slaan. Dus raad eens wat er gebeurd moet zijn. Iets anders zal crypto vervangen.

  Jayson beantwoorde 11 maanden, 2 weken geleden 2 Leden · 1 Reageer
 • 1 Reageer
 • Jayson

  Lid
  16 februari 2022 om 09:02

  Ik denk dat het een goede investering is omdat het een sterke basis heeft en Polygon (MATIC) een van de meest ambitieuze cryptocurrency-projecten in de recente geschiedenis is, die een groot groeipotentieel heeft met de toegenomen vraag naar Non-Fungible Tokens (NFT’s), verschillende gedecentraliseerde finance (DeFi)-projecten die erop zijn gebouwd, een project dat wereldwijde samenwerkingsmogelijkheden biedt, een groot ecosysteem en gemeenschap heeft en extreem schaalbaar is met een netwerksnelheid van 7.200 transacties per seconde (TPS).

Start of Discussion
0 van 0 reacties juni 2018
Nu