• Wat is Nano?

  Geplaatst door robgraaf op 29 maart 2022 om 09:06

  Kan iemand mij precies uitleggen wat NANO doet? Wil er wellicht wel in investeren, maar wil van meerdere mensen het verhaal horen.

  😀

  lieke_hart beantwoorde 8 maanden, 2 weken geleden 3 Leden · 2 Reacties
 • 2 Reacties
 • Peter

  Beheerder
  29 maart 2022 om 09:11

  Nano is software die is ontworpen om gratis cryptocurrency-transacties mogelijk te maken.

  De sleutel tot het ontwerp van Nano is dat elk account zijn eigen blockchain heeft die alleen de eigenaar kan bijwerken. Om een ​​transactie uit te voeren, tekent een accounteigenaar een transactie die zijn eigen Blockchain bijwerkt en deze naar het Nano-netwerk uitzendt. Wanneer Nano-Network voldoende bevestigingen zien om de transactie te valideren, beschouwen ze de transactie allemaal onafhankelijk als onomkeerbaar en werken ze hun kopie van het grootboek bij.

  Op deze manier wijkt het ontwerp van Nano af van andere cryptocurrencies, omdat de blockchain geen volledig overzicht van zijn transacties bijhoudt. In plaats daarvan volgt de Nano-blockchain rekeningsaldi en de bijbehorende transactiebedragen.

  Dit verschilt sterk van andere cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), waarin alle transacties worden vastgelegd en gebundeld in blokken met een eindige capaciteit. In dergelijke systemen bieden transacties voor opname in een blok, en vergoedingen zijn gedistribueerde knooppunten die nieuwe blokken creëren.

  Het doel is dat vergoedingen de voortzetting van de werking van deze blockchains zullen stimuleren, aangezien knooppunten middelen moeten besteden om te strijden om het recht om blokken te maken.

  Het idee is dat deze ontwerptrade-offs ertoe zullen leiden dat er meer transacties op Nano worden gedaan, wat leidt tot een grotere acceptatie van de NANO-cryptocurrency in use-cases die grote volumes vereisen.

  Tot nu toe houdt de Nano Foundation de wereldwijde acceptatie van de NANO-cryptocurrency in de gaten op haar officiële website, waar het ook continue updates van zijn technische roadmap publiceert.

 • lieke_hart

  Lid
  29 maart 2022 om 09:19

  Goed uitgelegd! Ik heb zelf ook al wat in NANO zitten en is voor de lange termijn een goede investering DENK IK! Je moet natuurlijk zelf achter je beslissing staan, maar ik raad het je aan voor de lange termijn. Neem zelf de beslissing Rob.

Start of Discussion
0 van 0 reacties juni 2018
Nu