De snelst groeiende Crypto Community van Nederland Forums Ethereum (ETH) Waarom daalt ethereum? Moet ik verkopen?

 • Waarom daalt ethereum? Moet ik verkopen?

  Geplaatst door henry op 7 februari 2022 om 07:06

  Ethereum gaat ten onder omdat functionarissen in Zuid-Korea een wetsvoorstel hebben ingediend om alle crypto-uitwisselingen te verbieden, en het is een van de grotere markten. Ik zou Ethereum niet verkopen als je gelooft in de toekomst van het project, er is niets fundamenteel veranderd en landen gaan veel heen en weer over het al dan niet omarmen/verbannen van cryptocurrency. Ja, het is een hoog risico, wanneer u cryptocurrency koopt, moet u voorbereid zijn op de kans dat het niets waard is als het project mislukt. Maar dat is altijd waar geweest en naar mijn mening verandert het nieuws van vandaag de langetermijnvooruitzichten van Ethereum niet.

  Aaron beantwoorde 9 maanden, 3 weken geleden 3 Leden · 3 Reacties
 • 3 Reacties
 • robgraaf

  Lid
  7 februari 2022 om 09:01

  Hi Henry, ik zou het lekker laten staan. Wat jij zegt klopt wel idd. In het project zit zeker een toekomst, dus de prijs gaat zeker nog wel stijgen, waar je natuurlijk ook rekening mee met houden id dat er af en toe een kleine daling is. 😉

 • robgraaf

  Lid
  7 februari 2022 om 09:01

  Welke crypto bezit jij allemaal?

 • Aaron

  Lid
  16 februari 2022 om 07:07

  Zoals u weet, daalt de waarde van de meeste munten sinds november 2021 vanwege hardhandig optreden tegen mijnbouw en enkele beleidswijzigingen in verschillende markten, maar ik denk nog steeds dat het zijn waarde zal terugkrijgen en ik adviseer persoonlijk om het voor de lange termijn vast te houden. Vergeet niet dat het een paar jaar geleden nog geen $ 100 was.

Start of Discussion
0 van 0 reacties juni 2018
Nu