• Hoe werkt Bitcoin?

  Geplaatst door charles op 18 januari 2022 om 13:09

  Ik wil graag gaan starten met het investeren in Bitcoin. Voordat ik hier aan ga beginnen wil ik eerst mijn kennis verbreden op het gebied van Bitcoin. Kan iemand mij uitleggen hoe Bitcoin precies werkt?😃

  Aaron beantwoorde 9 maanden, 3 weken geleden 6 Leden · 5 Reacties
 • 5 Reacties
 • mateo

  Lid
  18 januari 2022 om 13:15

  he Charles

  Elke bitcoin is in feite een computerbestand, opgeslagen in een “digitale wallet”-app op een smartphone of computer. Mensen kunnen bitcoins (of delen ervan) naar jouw digitale wallet sturen en jij kunt bitcoins naar andere mensen sturen. Elke transactie wordt vastgelegd in een openbare lijst die de “blockchain” wordt genoemd. Dit maakt het mogelijk om de geschiedenis van Bitcoin te traceren om te voorkomen dat mensen munten uitgeven die ze niet bezitten, transacties kopiëren of terugdraaien.

 • trent

  Lid
  18 januari 2022 om 14:24

  Ik koop mijn bitcoins op Bitvavo

 • Mikka

  Lid
  2 februari 2022 om 15:36

  Alle handelsplatforms zijn ofwel geregistreerd door een regelgevende leverancier, dus voordat u voor een investering gaat, moet u er zeker van zijn dat u met het juiste team handelt door de nodige controle uit te voeren.

 • Michael99

  Lid
  2 februari 2022 om 16:12

  Ondanks dat het absoluut openbaar is, of liever vanwege dat feit, is Bitcoin extreem resistent tegen manipulatie. Een bitcoin heeft geen fysieke aanwezigheid, dus je kunt hem niet beschermen door hem in een kluis op te sluiten of hem in het bos te begraven. In theorie zou het enige wat een dief hoeft te doen om het van je af te nemen, zijn om een regel aan het grootboek toe te voegen die zich vertaalt naar “je hebt me alles betaald wat je hebt.

 • Aaron

  Lid
  16 februari 2022 om 07:01

  Bitcoin is een digitale valuta, een gedecentraliseerd systeem dat transacties registreert in een gedistribueerd grootboek dat een blockchain wordt genoemd. Bitcoin-miners voeren complexe computerinstallaties uit om gecompliceerde puzzels op te lossen in een poging om groepen transacties, blokken genaamd, te bevestigen. Bij succes worden deze blokken toegevoegd aan het blockchain-record en worden de miners beloond met een klein aantal bitcoins.

Start of Discussion
0 van 0 reacties juni 2018
Nu