Crypto Exchange

Review 2022

Op zoek naar de beste cryptocurrency exchange? Wij beoordelen crypto exchanges om je te helpen bij je keuze om te handelen in crypto.

Er zijn er veel om uit te kiezen, met verschillende betaal mogelijkheden, vereisten voor identiteitsverificatie en gebruikerservaringen. Wij vergelijken de grootste en meest bekende handelsplatformen. Of je nu een ervaren handelaar bent of voor het eerst crypto wilt kopen, er is zeker een handelsplatform dat aan je behoeften op het gebied van digitale activa voldoet.

bekijk hier alle reviews

bitvavo-logo

betaalmogelijkheden

& transactiekosten

Crypto kopen kan op verschillende manieren. Waar er vroegers slechts enkele manieren waren om aan je crypto te komen, zijn er nu veel meer. Zo bieden Nederlandse Exchanges, zoals een Bitvavo, de mogelijkheid aan om via iDeal te betalen. Niet elke exchange biedt deze mogelijkheid aan. Zo Biedt het grootste Exchange platform, Binance, deze mogelijkheid niet. Wel kan je doormiddel van SEPA, Creditcard/betaalkaart en VISA betalen.

In onze reviews kijken wij naar de betalingsmogelijkheden per exchange. Waar er in het verleden slechts enkele manieren waren om aan je crypto te komen, zijn er nu veel meer. Zo bieden Nederlandse Exchanges, zoals Bitvavo, de mogelijkheid om via iDeal te betalen. Niet elke exchange biedt deze mogelijkheid aan. Zo Biedt het grootste Exchange platform, Binance, deze mogelijkheid niet. Wel kan je doormiddel van SEPA, Creditcard en VISA bij Binance betalen.

Crypto-transactiekosten zijn in wezen een vergoeding die aan gebruikers in rekening wordt gebracht bij het overboeken van munten van de ene rekening naar de andere. Om ervoor te zorgen dat de transactie doorgaat en wordt vastgelegd in de blockchain, worden bepaalde transactiekosten in rekening gebracht. Het varieert van munt tot munt en is afhankelijk van meerdere factoren. Het belangrijkste doel van transactiekosten is ervoor te zorgen dat de transactie wordt gevalideerd om het bijbehorende platform draaiende en ontwikkelende te houden, en dus om transacties te beveiligen. Als je met meer geavanceerde handelsstrategieën werkt, zoals margehandel, zijn er extra kosten verbonden aan het lenen van geld.

reviews

Crypto handelsplatform Vergelijken 2022

wdt_ID Exchange Currencies Transactiekosten Betaalmethoden Handelen Review
1 155 0.25%

   

bekijk review
2 200 1.00%

   

bekijk review
3 140 0.40%

    

bekijk review
4 600 0.10%

    

bekijk review
5 160 0.20%

     

bekijk review
6 26 2.00%

    

bekijk review
7 50 1.00%

    

bekijk review
8 5 1.00%

   

bekijk review
9 1 1.00%

 

bekijk review
10 200 0.10%

    

bekijk review
11 500 0.10%

    

bekijk review
12 100 1.00%

 

bekijk review
13 100 0.20%

   

bekijk review
14 180 0.20%

   

bekijk review
15 100 0.20%

  

bekijk review
16 300 0.25%

 

bekijk review
17 100 0.20%

bekijk review
18 100 0.00%

   

bekijk review
21 77 0.10%

bekijk review
22 200 0.10%

 

bekijk review
23 6 0.20%

 

bekijk review
24 250 0.25%

 

bekijk review
25 200 0.20%

 

bekijk review
Wil je een andere crypto handelsplatform laten reviewen?
+ 0
crypto handelsplatformen beoordeeld
0 %
geeft aan eerst reviews te lezen voordat een crypto handelsplatform gekozen word
0
onderdelen worden door ons beoordeeld

Betrouwbaarheid

& Support

Als je cryptocurrencies wilt kopen of verkopen, is het openen van een account bij een crypto handelsplatform een geweldige manier om te beginnen. Handelsplatforms werken op dezelfde manier als online broker-platforms en bieden je de tools die je nodig hebt om digitale valuta en tokens zoals Bitcoin, Ethereum en Dogecoin te kopen en verkopen. Bij het kiezen van een betrouwbare cryptocurrency-exchange is het belangrijk om te kijken naar factoren zoals ondersteunde activa, vergoedingen, betalingsmethoden en beveiliging. Om je te helpen de juiste exchange te vinden, hebben we deze factoren in overweging genomen op onze reviews.

De crypto-wereld kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Ook het kopen en verkopen op een crypto-Exchange kan soms nog een behoorlijke zoektocht zijn. De juist Support vanuit een een crypto-exchange is daarom ook erg belangrijk. Met onze reviews gaan wij alle crypto-exchanges langs. Hierbij kijken wij ook naar de Support die ze te bieden hebben. Verder kijken we ook naar de informatie die een platform biedt en zoeken we uit wat de ervaring is van de gebruiker op het gebied van Support.

Meest gestelde vragen?

Crypto handelsplatforms zijn vergelijkbaar met de platforms die beschikbaar zijn voor traditionele fiat-valuta’s zoals USD & EUR.

Je stort eenvoudig geld op je crypto handelsplatform rekening en kunt dan die valuta omwisselen voor een andere, in dit geval cryptomunten. Veel mensen doen hun eerste stortingen op een cryptocurrency exchange met fiat-valuta en verhandelen deze vervolgens voor cryptocurrency zoals Bitcoin of Ethereum.

Als je eenmaal cryptocurrency hebt verworven, kun je deze ook ruilen voor een andere cryptocurrency. Je kunt dus je Bitcoin inruilen voor Ethereum of je Ethereum voor Litecoin of Polkadot. Er zijn letterlijk duizenden verschillende handelsparen beschikbaar op verschillende cryptocurrency exchanges over de hele wereld.

Je cryptocurrency-account kan worden gefinancierd via uw bank met behulp van iDeal, Creditcard, Bancontact ACH in de VS of SEPA in Europa. De meeste van de beste crypto-uitwisselingen bieden u ook de mogelijkheid om de beste cryptocurrencies rechtstreeks met uw creditcard of betaalpas te kopen.

Zodra u cryptocurrency op de beurs hebt gekocht, wilt u deze misschien  overzetten naar een beveiligde portemonnee  die u beheert. Als u besluit uw digitale valuta op het handelsplatform te laten staan, bent u vrij om deel te nemen aan cryptocurrency-handel. De beste cryptocurrency-uitwisselingen bieden concurrerende handelstarieven, hebben hoge handelsvolumes, gebruiksvriendelijke handelsplatforms en klantenondersteuning van topkwaliteit.

De meeste mensen gebruiken cryptocurrency-uitwisselingen om drie verschillende redenen:

  1. Om cryptocurrency zoals Bitcoin of Ethereum te kopen
  2. Om cryptocurrency te verkopen voor fiat-valuta zoals USD of EUR
  3. Om de ene cryptocurrency in te ruilen voor een andere

Er zijn andere manieren om cryptocurrencies te kopen, waaronder peer-to-peer-handel en geldautomaten, maar beurzen zijn de gemakkelijkste manier om fiat-valuta’s te verhandelen voor cryptocurrencies of om gewoon vanuit je luie stoel cryptocurrency te kopen. Met een uitwisseling hoeft u niet persoonlijk af te spreken met iemand om cryptocurrency te kopen, en de kosten zijn doorgaans veel lager dan bij Bitcoin-geldautomaten .

De beste crypto-uitwisseling voor u hangt af van uw behoeften. Als u Bitcoin inwisselt voor USD of CAD, heeft u mogelijk een cryptocurrency-uitwisseling nodig die concurrerende tarieven biedt voor het overboeken van fiat-valuta’s naar uw bankrekening. Als u van plan bent om cryptocurrency te verhandelen of gewoon geïnteresseerd bent in het diversifiëren van uw portefeuille met een paar verschillende digitale activa, dan wilt u onze crypto-uitwisselingsrecensies bekijken voor de beste crypto-uitwisseling in termen van handelskosten, volumes en transactiekosten.

Niet alle  crypto exchanges accepteren creditcards en bankoverschrijvingen, en sommige ondersteunen deze methoden alleen via specifieke financiële instellingen zoals SEPA. 

Het is een goed idee om een goede exchange te kiezen via onze review tabel op deze pagina waarmee jij cryptocurrency kunt kopen en verkopen met fiat-valuta’s zoals USD en EUR. Elke exchange biedt verschillende vergoedingen voor de verschillende stortings- en opnamemethoden die ze accepteren, dus we raden aan om uit te zoeken hoe jij geld op jouw account wilt storten en of je van plan bent om te handelen of je digitale valuta vast te houden. Als je dat eenmaal hebt vastgesteld, kun je onze crypto exchange recensies bekijken om te zien welke aan jouw doelen voldoet.

Staat je vraag hier niet bij? Stel deze dan in een van de forums.