Ethereum op weg naar huis”, zegt Benjamin Cowen

Ethereum op weg naar huis

CryptoQuant-analist Benjamin Cowen heeft een interessante Ethereum-grafiek gedeeld met wat technische analyse die ons een hint kan geven over een aanstaande beweging die Ethereum weer “thuis” zal brengen.

ETH is thuis

Met “thuis” verwijst Cowen naar het gebogen accumulatiebereik dat Ethereum tijdens elke correctie bereikte en vervolgens met succes afketste. Met de huidige neerwaartse trend op de markt, verwachtte Cowen een duik naar het accumulatiebereik rond $ 500.

Hoewel een dergelijke duik cruciaal zou zijn voor Ethereum, is het niet iets dat de markt nog niet eerder heeft gezien, aangezien Ether al eerder een verlies van 90% heeft geleden. Traditioneel trekken significante dalingen naar dergelijke accumulatiebereiken meer institutionele beleggers aan die de herstelrally op de markt voeden.

Naar verwachting reageerde de gemeenschap dubbelzinnig, waarbij dezelfde investeerders blij waren met de mogelijkheid om meer munten te verzamelen voor een lagere prijs, terwijl een ander deel van de gemeenschap aannam dat een dergelijke grote daling ernstige problemen zou veroorzaken voor de toekomst van de cryptocurrency .

Wat gebeurt er nu met Ethereum?

Na de publicatie van de Merge-datum zagen Ethereum- beleggers een verbetering van het sentiment rond de munt en de markt in het algemeen, maar naarmate de tijd verstreek, veroorzaakten macro-omstandigheden en gebeurtenissen in de industrie een trendomkering.

In de afgelopen twee weken verloor Ether ongeveer 25% van zijn waarde, waardoor het onder de lokale opwaartse trend zakte. De algemene situatie op de grafiek is niet veranderd sinds het begin van 2022, aangezien de op een na grootste cryptocurrency op de markt een langdurige neerwaartse trend inging na een top van $ 4.850.

Wil jij meer leren over crypto? Word lid en krijg toegang tot alle crypto cursussen van diverse trainers.

gerelateerde artikelen