Ethereum 2.0 zal niet kunnen concurreren met Bitgert

Ethereum, 2.0

Ethereum heeft gewerkt aan zijn mainnet-upgrades, die naar verwachting in 2023 zullen zijn voltooid. Fase 1 van de Ethereum 2.0-upgrade is al voltooid en fase 2 is aan de gang en eindigt mogelijk in Q3 of Q4 van 2022. Fase 3 wordt mogelijk eind 2022 gelanceerd. of begin volgend jaar. Wat interessant is aan de Ethereum 2.0-upgrades, is de transformatie die ze zullen ondergaan op het Ethereum-mainnet.

Volgens het team vervangt de Ethereum 2.0 de oude ETH 1.0-versie, die worstelt met de dure gasvergoeding en het schaalprobleem. Het doel van de Ethereum 2.0-upgrades is dus om deze twee uitdagingen aan te pakken. Het Ethereum-team zegt dat de nieuwe Ethereum-keten een miljoen TPS zou kunnen halen, waardoor het een van de snelste blockchains op de markt zou kunnen zijn.

Maar zal de Ethereum 2.0 concurreren met de Bitgert-keten? Het antwoord is nee. Hoewel de Ethereum-upgrades de keten misschien sneller maken dan Bitgert, is er zoveel dat de Bitgert BRC20-blockchain te bieden heeft, waardoor het de meest gewilde keten in de crypto-industrie blijft.

Ten eerste is Bitgert momenteel sneller dan Ethereum. Wanneer Ethereum een ​​doorvoer heeft van ongeveer 15 TPS, ondersteunt Bitgert 100k TPS. Voordat het Ethereum-team de Bitgert TPS bereikt, heeft Bitgert het misschien verder geduwd. Maar het meest opwindende aan de Bitgert-blockchain is de nulgasvergoeding.

Bitgert kan het Ethereum 2.0 lastig maken

De Bitgert BRC20-blockchain heeft de laagste gasvergoeding, die voor Ethereum 2.0 moeilijk te bereiken zal zijn. Transacties op de Bitgert-keten kosten zo laag als$0,0000000000001 voor gas in elke transactie. Dat is hoe goedkoop de Bitgert- blockchain is geweest, en dit zal het super competitief maken totdat Ethereum dit laag kan bereiken.

Naast de laagste gasvergoeding en de snelste gasvergoeding, heeft Bitgert het snelst groeiende blockchain-ecosysteem. Dit is een van de grootste redenen waarom zelfs Ethereum-investeerders zich bij Bitgert aansluiten. Het Bitgert-team bouwt producten en projecten voor het Bitgert-ecosysteem sneller dan enig ander cryptoproject. Dit heeft de acceptatiegraad van het Bitgert-project aanzienlijk verhoogd.

Het komt erop neer dat Ethereum 2.0 een groot probleem zal zijn in de industrie, maar nooit zal kunnen concurreren met Bitgert. De Bitgert-gasvergoeding, hoge snelheid en snelstgroeiende ecosysteem zullen Bitgert nog steeds de beste keuze maken voor blockchain-gebruikers en -ontwikkelaars.

Met de komst van de Ethereum 2.0 lijkt het er dus op dat Ethereum nog veder kan groeien. Wel gaat het dus te maken hebben met mogelijke concurrentie van Bitgert. Wat denk jij dat de upgrade van Ethereum gaat doen met de prijs van Ethereum? Laat het weten in het Ethereum forum.

gerelateerde artikelen