Elon Musk stelt voor om van Dogecoin een betalingsoptie te maken voor Twitter Blue Service

Elon Musk, de CEO van Tesla en Spacex, heeft voorgesteld om van de meme cryptocurrency Dogecoin (DOGE) een betalingsoptie te maken voor de Twitter Blue-abonnementsservice. Musk is nu de grootste aandeelhouder van Twitter. Hij beloofde onlangs om “aanzienlijke verbetering” op Twitter te brengen.

Elon Musk stelt voor om betalingen in Dogecoin toe te staan

Elon Musk, de CEO van Tesla en Spacex, heeft de gebruikers van Twitter actief betrokken bij mogelijke verbeteringen aan het sociale-mediaplatform sinds hij een belang van 9,2% in het bedrijf nam en beloofde “aanzienlijke verbeteringen” aan het platform aan te brengen.

Een van de ideeën die hij op Twitter heeft besproken, betreft het vinkje voor authenticatie. Musk stelde voor dat iedereen die zich aanmeldt voor de Twitter Blue-abonnementsservice en $ 3 per maand betaalt, een authenticatievinkje moet krijgen.

In antwoord op een gebruiker die vroeg om een lagere vergoeding in Argentinië, aangezien een heel gezin daar voor $ 3 eet, was de Tesla-baas het ermee eens dat het “in verhouding moet staan tot de betaalbaarheid en in lokale valuta”. Bovendien suggereerde hij dat een van de betalingsopties “in doge betalen” zou kunnen zijn.

Twitter Blue is een maandelijkse abonnementsservice die in juni vorig jaar werd gelanceerd. Het is momenteel beschikbaar in de VS, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. “Een actief Twitter Blue-abonnement geeft je toegang tot premiumfuncties zoals Tweet ongedaan maken”, legt Twitter uit. Blauwe abonnees hebben 20 seconden om hun tweets te bewerken voordat ze worden verzonden.

Met betrekking tot de prijs van Twitter Blue die wordt geleverd met het authenticatievinkje, verduidelijkte de Spacex-baas: “Prijs zou waarschijnlijk ongeveer $ 2 per maand moeten zijn, maar 12 maanden vooruit betaald & account krijgt geen vinkje gedurende 60 dagen (let op CC-terugboekingen) & opgeschort zonder restitutie indien gebruikt voor oplichting/spam.” Hij merkte op dat als een gebruiker het abonnement opzegt, het vinkje “moet verdwijnen, anders spelen oplichters het systeem uit door zich slechts voor een paar maanden aan te melden.”

De Suggestie

De suggestie van de CEO van Tesla over DOGE-betalingen heeft de prijs van dogecoin opgedreven. Op het moment van zijn tweet handelde DOGE op $ 0,144240. Het is op het moment van schrijven met 8,45% gestegen tot $ 0,156430.

Dogecoin-supporters zijn erg blij om te horen dat Musk hun munt opnieuw steunt en de beweging als ultra bullish beschouwt. De Tesla-executive staat in de cryptogemeenschap soms bekend als de Dogefather.

Musk heeft eerder onthuld dat hij persoonlijk eigenaar is van bitcoin (BTC), ether (ETH) en dogecoin (DOGE), waarbij hij opmerkt dat hij geen van zijn munten zal verkopen. Eerder deze maand deelde hij een dogecoin-video waarin hij verklaarde dat het “alles verklaart”.

Hij ziet bitcoin als meer een winkelwaarde en dogecoin als de beste crypto voor transacties. Hij zei eerder dat dogecoin de crypto van het volk is. Zijn elektrische autobedrijf, Tesla, accepteert momenteel de meme-cryptocurrency voor sommige merchandise.

gerelateerde artikelen

Kan Dogecoin $1 bereiken?

De aanhoudende neerwaartse spiraal van Dogecoin zal hoogstwaarschijnlijk doorgaan. De afgelopen maanden waren niet de beste voor cryptocurrencies, aangezien de marktwaarde van de activaklasse sinds…