Cardano komt “nog dichter” bij Vasil-upgrade

Cardano komt nog dichter bij Vasil-upgrade

Cardano-ontwikkelaar Input Output heeft volgens een aankondiging van donderdag “goede vooruitgang geboekt” met de Vasil-upgrade .

Vanaf vandaag draait meer dan 40% van de stake pool operators (SPO’s) versie 1.35.3 op dit knooppunt. Dit betekent dat Cardano al halverwege de langverwachte upgrade is. Input Output heeft herhaaldelijk aangegeven te streven naar de 75%-drempel.

Input Output zegt dat de ontwikkelaars nog wat werk te doen hebben voordat exchanges klaar zijn voor het integratieproces. Het team zal zich onder meer richten op het updaten van de benodigde configuraties van Cardano Wallet. Het bedrijf zal niet verder gaan met de upgrade totdat het 25 cryptocurrency-handelsplatforms aan boord heeft die 80% van de totale liquiditeit van het token vertegenwoordigen.

Bovendien zijn vier van de top 10 gedecentraliseerde applicaties al actief begonnen met het actief testen van de nieuwste versie van het knooppunt.

De lancering van de Vasil harde vork werd geplaagd door vertragingen veroorzaakt door technische problemen. Zoals gemeld door U.Today , trok Cardano onlangs de krantenkoppen vanwege de controverse over het testnet, maar het lijkt erop dat de gemeenschap al verder is gegaan.

Op zondag zei de CEO van Input Output dat er geen reden was voor het team om niet “binnenkort” de finish te halen, waarbij hij benadrukte dat hij een “hoge mate van vertrouwen” had in de veel gehypte upgrade. Hij verwierp categorisch de veronderstelling dat de Vasil -harde fork dit jaar mogelijk niet wordt gelanceerd.

Wil je meer leren over crypto? Doe dan één van de crypto cursussen.

gerelateerde artikelen