Cardano- en bitgert-projecten hebben de mooiste toekomst in de blockchain-industrie

cardano bitgert

Bitgert (BRISE) zal naar verwachting ook goed blijven presteren in de blockchain-industrie.

Belangrijkste punten:

  • Cardano heeft baanbrekende ontwikkelingen op komst
  • Bitgert disruptief blockchain-ecosysteem groeit snel
  • Bitgert kan 1000x exploderen

De cryptoprojecten Cardano en Bitgert behoren tot de meest besproken in de markt. Dit komt door het enorme potentieel van deze projecten. Dit zijn twee projecten met de mooiste toekomst. Het Cardano-team maakt dit jaar veel ontwikkelingen door. Het Cardano DeFi-ecosysteem zal naar verwachting ook sneller blijven groeien dan de meeste concurrerende projecten.

De grootste Cardano-ontwikkelingen zijn rond de blockchain. Het Cardano-team werkt aan verschillende upgrades om de acceptatie van de Cardano-keten te vergroten. De Cardano-gemeenschap wacht op de Vasil-hardfork die in juni wordt gelanceerd. De Cardano Hydra-upgrade is echter een van de grootste upgrades die de Cardano-keten aantrekkelijker zal maken,

Het Cardano DeFi-ecosysteem groeit ook snel en naar verwachting zal dit momentum in de toekomst behouden blijven. Met deze ontwikkelingen heeft Cardano het potentieel om een ​​van de best presterende cryptocurrencies te worden.

Bitgert (BRISE) zal het naar verwachting ook goed blijven doen in de blockchain-industrie. De toekomst van Bitgert ziet er ook solide uit. Hier is meer over Bitgert:

Bitgert

Het Bitgert-team bouwt aan het snelgroeiende blockchain-ecosysteem, wat de grootste reden is waarom de Bitgert-munt omhoog schiet. In de afgelopen 9 maanden van dit project zijn er veel Bitgert-producten en -projecten uitgebracht.

De eerste roadmap van Bitgert is al afgeleverd en heeft belangrijke producten opgeleverd, waaronder de baanbrekende BRC20-blockchain. De Bitgert BRC20-blockchain is nog steeds de enige zero-cost gasfee-blockchain ter wereld. Het is ook de snelste ketting ter wereld. De nulgasvergoeding zal van de Bitgert-keten de meest gebruikte blockchain maken, vandaag en in de toekomst.

Maar de komende Bitgert-ontwikkelingen geven Bitgert een mooie toekomst. De aanstaande roadmap V2 zal van Bitgert het grootste en meest ontwrichtende blockchain-ecosysteem maken. De roadmap bevat tal van baanbrekende DeFi-, NFT- en Web3-producten en -projecten.

Disclaimer: de hier geuite mening is geen beleggingsadvies – het wordt alleen ter informatie verstrekt. Elke investering en alle handel brengt risico’s met zich mee, dus u moet altijd uw eigen onderzoek doen voordat u beslissingen neemt. We raden af ​​om geld te beleggen dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

gerelateerde artikelen