BYBIT VERNIEUWT RASTERHANDEL MET MEER BOTS EN FUNCTIES

Crypto Exchange Bybit stopt handel in derivaten in Brazilië na verbod op Exchange Commission

“Grid trading bots hebben zichzelf bewezen als een winstgevende handelsmethodologie voor hun gebruikers, vooral in een markt die zo vloeiend is als crypto die 24/7 handelt.”

Bybit heeft twee nieuwe grid trading bots gelanceerd om voort te bouwen op het succes van de originele bot die in juni van dit jaar werd gelanceerd, met een totaal handelsvolume van meer dan $120.000,00.

De crypto-uitwisseling heeft enkele wijzigingen aangebracht in de rasterhandel, namelijk met een bijgewerkte spothandelbot en een geavanceerde dollar-kostengemiddelde (DCA) bot. De nieuwe functionaliteiten zijn beschikbaar voor alle gebruikers.

Bybit’s Spot Trading-bot en Advanced DCA-bot

De Spot Grid Bot voert lage inkooporders en hoge verkooporders uit tijdens zijwaartse prijsbewegingen. Het systeem zorgt voor winstgevendheid telkens wanneer de verkoopprijs hoger is dan de aankoopprijs, waardoor marktprognoses overbodig worden.

De verbeterde Spot Grid Bot is voorzien van kunstmatige intelligentie (AI) die parameters instelt om de kapitaalefficiëntie te maximaliseren. De bot heeft ook gratis te volgen strategieën met hoge APY- en arbitrageprestaties, en responsieve aanpasbare strategieën waarmee gebruikers tactieken kunnen ontwerpen en profiteren van markttrends.

Bovendien heeft Bybit “Arbitrage Ranking” toegevoegd aan het Trading Bot Leaderboard, zodat gebruikers gemakkelijk de meest effectieve handelsstrategieën kunnen identificeren en ervan kunnen leren.

Met betrekking tot de geavanceerde dollar-kostengemiddelde (DCA) bot, biedt het gebruikers de mogelijkheid om hun aankopen van crypto-activa te automatiseren door het bedrag en het interval van hun investeringen te selecteren. Deze strategie, bekend als DCA-ing, is een bekende en beproefde manier om risico en rendement effectief in evenwicht te brengen in een volatiele markt.

Het minimale handelsbedrag is $ 1 voor DCA-bot en $ 3 voor de rasterbot. Bybit brengt gedurende een beperkte periode geen kosten in rekening. Het platform biedt ook toegang tot het VIP-programma, dat vaste gebruikers lagere handelskosten en kortingen biedt.

Ben Zhou, mede-oprichter en CEO van Bybit, zei: “Onze oorspronkelijke handelsbot is nog maar een paar maanden live en is nu al ongelooflijk populair. Onze klanten waren vooral dol op de kopieerhandelfunctie van de bot, waarmee ze succesvolle bots kunnen kopiëren die door andere gebruikers zijn gemaakt. Rasterhandelbots hebben zichzelf bewezen als een winstgevende handelsmethode voor hun gebruikers, vooral in een markt die zo vloeiend is als crypto die 24/7 handelt. Bij Bybit zijn we altijd op zoek naar producten en diensten die onze gebruikers kunnen helpen hun financiële doelen te bereiken, ongeacht de algemene marktomstandigheden.”

Vergelijk nu verschillende exchanges met elkaar en vind de meest geschikte exchange.

gerelateerde artikelen