Binance wil LUNC-handelskosten verwijderen na feedback van de community

Binance wil LUNC-handelskosten verwijderen na feedback van de community

De Binance crypto-uitwisseling verwijderd alle handelskosten die zijn geïnd op zijn LUNC/BUSD en LUNC/USDT spot- en margeparen.

Ter ondersteuning van de inspanningen van de Terra-gemeenschap om het Terra (LUNA), nu omgedoopt tot Terra Classic (LUNC), token nieuw leven in te blazen. Dit kondigde crypto-uitwisseling Binance vorige week aan. Echter, na het ontvangen van gemengde reacties van leden van de gemeenschap , herzag de uitwisseling haar aanpak.

Op 23 september schreef Binance CEO Changpeng Zhao dat de beurs een optionele belasting van 1,2% zal creëren bij het handelen in LUNC. Zhao voegde eraan toe dat ze de 1,2% belasting voor alle LUNC-handel zullen uitrollen als handelaren die ervoor kiezen om de belasting te betalen 50% van het totale LUNC-handelsvolume op de beurs bereiken, waardoor de beslissing aan gebruikers wordt overgelaten.

Zhao herziet zijn beslissing

Echter, dagen na de post, legde Zhao de gebreken van hun vorige plan uit. Daarom heeft Binance een herziene methode aangekondigd om de heropleving van LUNC te ondersteunen. Volgens Zhao zal de beurs nu alle handelskosten die het verzamelt van zijn LUNC/BUSD en LUNC/USDT spot- en margehandelsparen volledig verwijderen. De geïnde vergoedingen worden omgezet in LUNC en verzonden naar het officiële brandadres van LUNC.

Hierdoor gelooft de CEO van Binance dat de uitwisseling kan bijdragen aan het verminderen van het aanbod van LUNC en “eerlijk” zal zijn voor alle gebruikers.

Meer weten over Binance? Bekijk de Binance review.

gerelateerde artikelen