Binance bevestigt ondersteuning voor Terra Luna Classic (LUNC) Tax Burn

Binance bevestigt ondersteuning voor Terra Luna Classic (LUNC) Tax Burn (1)

Volgens Binance zal het het minimale opnamebedrag, het maximale opnamebedrag en de opnamekosten voor LUNC en USTC via het Terra Classic-netwerk wijzigen, zodra de Tax Burn op 20 september live gaat.

Binance schrijft:

“ Stortingen: Transacties worden belast door het Terra Classic-netwerk voordat het Binance bereikt. Het saldo wordt na de 1,2% belastingaftrek door het netwerk op uw Binance-account bijgeschreven.

Opnames: gebruikers ontvangen het opnamebedrag minus opnamekosten die door Binance in rekening worden gebracht en de belastingaftrek van 1,2% door het netwerk.

Binance heeft echter nog steeds niet bevestigd dat het LUNC-handel belast. De beurs zegt verder dat de spot- en margehandel voor LUNC en USTC onaangetast zal blijven wanneer Tax Burn live gaat.

De LUNC-gemeenschap wordt benadrukt door het besluit van Binance om belastingverbranding niet toe te passen op LUNC-handel.

“Extreem teleurgesteld in CZ omdat hij zijn woord niet hield. Het toepassen van de 1,2% belasting op opnames en stortingen ontmoedigt mensen alleen om Binance te verlaten. Ze passen de LUNC niet toe op de spot + margehandel, oftewel waar de gemeenschap om vroeg.”

Terra LUNC Burn-voorstel

Het is opmerkelijk dat de Terra-gemeenschap TFL heeft opgeroepen om een ​​deel van de LUNC-voorraad te verbranden. Dit om de verliezen die ze begin mei 2022 hebben geleden nadat UST zijn koppeling aan de dollar verloor te compenseren.

Ondanks de wensen van investeerders, verliet TFL het LUNC-project om een ​​nieuwe ketting en tokens te lanceren. De inspanning van TFL was echter onvoldoende om de slachtoffers van de ineenstorting van het Terra-ecosysteem te compenseren. In juni 2022 stemden beleggers dat een belasting van 1,2% moet worden toegepast op alle LUNC on-chain transacties. Alle LUNC-tokens die via het belastinginitiatief zijn verkregen, worden permanent vernietigd, waardoor het totale aanbod van de activaklasse wordt verminderd en uiteindelijk de waarde ervan wordt versterkt.

Als het op 20 september live gaat, zal het belastingvoorstel van 1,2% ervoor zorgen dat gebruikers een vergoeding van 1,2% betalen voor alle on-chain transacties. Inclusief portemonnee-interacties en slimme contracten. Deze vergoeding wordt vervolgens naar de door Terra geleverde burn-portemonnee gestuurd om de LUNC-voorraad te verminderen. De parameterwijziging kan met name niet worden toegepast op beurzen zonder de ondersteuning van beurzen. Dit is dan ook een reden tot bezorgdheid voor sommige gebruikers, aangezien de meeste LUNC-transacties plaatsvinden op centrale beurzen.

Grote beurzen zoals Binance, MEXC global, Kucoin en Gate.io hebben echter bevestigd LUNC Burn te ondersteunen.

Wil je weten waar je LUNC kan kopen? Vergelijk de exchanges op CryptoSecret

gerelateerde artikelen