Polkadot prijsanalyse: beren definiëren de prijsactie als de DOT-prijs daalt tot $ 17,5

polkadot

TL;DR:

  • De prijsanalyse van Polkadot is bearish.
  • Weerstand voor DOT is aanwezig op het niveau van $ 18,1.
  • Ondersteuning voor DOT is aanwezig voor $ 16,9.

De prijsanalyse van Polkadot suggereert dat de munt vandaag bearish is, aangezien de prijs verder is gedaald. DOT ging verder naar beneden onder $17,7 en werd afgewezen op het punt van $17,9 toen de stieren probeerden de prijsfunctie over te nemen, en de prijs oscillerende terug naar $17,1. De markten zagen gedurende de dag opnieuw bullish-inspanningen, maar de bearish slag was overweldigend, waardoor de trend in het voordeel van verkopers veranderde, en de verkoopdruk zou opnieuw kunnen optreden.

DOT/USD 1-daagse prijsgrafiek: DOT gaat verder omlaag

De 1-daagse prijsgrafiek voor Polkadot-prijsanalyse laat zien dat de prijsfunctie voor vandaag naar beneden gaat, na de bearish voorsprong van gisteren. Stieren bevonden zich in een sterke positie. Vroeger ging de trendlijn omhoog tot 16 april, maar gisteren veranderde de trend en kregen de beren het bevel.

De trend is ook voor vandaag hetzelfde. De prijs daalde op het moment van schrijven tot $ 17,5 en het crypto-paar rapporteerde een verlies van 5,68 procent in de afgelopen 24 uur en ongeveer 1,65 procent in de afgelopen week, wat aan het begin van de week een bullish trend zette. Het handelsvolume is vandaag met 56 procent gestegen, goed voor een marktdominantie van 0,95 procent.

De Bollinger bands suggereren een hoge volatiliteit voor DOT omdat ze divergentie vertonen, waarbij de bovengrens bij het $ 23,8-teken de weerstand vertegenwoordigt en de ondergrens bij het $ 15,9 teken, het ondersteuningsniveau voor DOT/USD. De relatieve sterkte-index (RSI) handelt in een lichte neerwaartse curve, aangezien de stieren ook weerstand hebben geboden tegen de bearish prijsactie, aangezien de indicator 39 aangeeft in de onderste helft van de neutrale zone.

Polkadot prijsanalyse: recente ontwikkelingen en verdere technische indicaties

De 4 uurs prijsgrafiek voor Polkadot-prijsanalyse laat zien dat de munt uitbrak aan het begin van de dag en sterk corrigeerde onder bearish druk voor de komende vier uur ‘s avonds laat. Bulls namen echter de leiding en bepaalden de prijsactie voor de komende acht uur continu, maar ze waren niet in staat om door te breken en de beren leken de komende uren weer een comeback te maken.

Polkadot prijsanalyse: beren bepalen de prijsactie als de DOT-prijs daalt tot $ 17,5

De volatiliteit is vrij laag op de 4-uurgrafiek, aangezien de ondergrens van de Bollinger-bands aanwezig is op $17,39 en de bovengrens van de Bollinger-bands aanwezig is op $18,9, waardoor de prijsbeweging plaatsvindt in een smal bereik van net meer dan een dollar om rond te schommelen. De RSI vertoont hier een opwaartse curve, aangezien de prijs nog steeds stijgt met de aanhoudende langzame koopactiviteit. De indicator handelt op index 38 in de onderste helft van de neutrale zone, aangezien deze in ieder geval relatief hoog is gereisd vanuit de ondergekochte zone.

Polkadot prijsanalyse conclusie

De prijsanalyse van Polkadot suggereert dat de beren de actie van de muntprijs domineren. De bullish hulp die gedurende de dag verscheen en nog steeds probeert het prijsniveau te verhogen, mist het momentum om beren te verslaan, dus we verwachten dat de neerwaartse trend de komende uren zal terugkeren, aangezien de bredere cryptomarkt vandaag bearish is.

Disclaimer: de hier geuite mening is geen beleggingsadvies – het wordt alleen ter informatie verstrekt. Elke investering en alle handel brengt risico’s met zich mee, dus u moet altijd uw eigen onderzoek doen voordat u beslissingen neemt. We raden af ​​om geld te beleggen dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

gerelateerde artikelen