KuCoin bestaat jaar

Kucoin bestaat 5 jaar

De gevestigde cryptocurrency-merken blijven groeien en evolueren om hun momentum te behouden. Toonaangevend handelsplatform KuCoin viert zijn vijfde verjaardag met verschillende herdenkingsevenementen. Bovendien heeft de onderneming gezonde ambities om verder te groeien en haar marktpositie te versterken.

Vijf jaar KuCoin

Hoewel er honderden cryptocurrency-uitwisselingen zijn om uit te kiezen, wordt slechts een handvol daarvan als bekende namen beschouwd. KuCoin is een van de namen op die lijst. Het bedrijf is uitgegroeid tot een team van meer dan 1.000 mensen die werken aan de uitwisseling en de verschillende andere diensten die het levert. Bovendien is er een solide inzet voor gemeenschapsbetrokkenheid, innovatie en wereldwijde expansie. Tegenwoordig zijn er meer dan 20 miljoen gebruikers in meer dan 200 landen.

Velen beschouwen KuCoin als de toonaangevende altcoin-uitwisseling. De ondersteuning voor meer dan 700 valuta’s en 1.200 handelsparen geeft gebruikers ruime mogelijkheden voor portfoliodiversificatie. Uitwisselingen spelen ook een educatieve rol en KuCoin’s lokalisatie-inspanningen, die 23 talen ondersteunen, zijn op dat vlak essentieel. Alle beetjes helpen om de mainstream adoptie van crypto een stap dichterbij te brengen.

Over mainstream-adoptie gesproken, KuCoin is van plan een langetermijnstrategie voor “Glocal” te lanceren. Het zal leiden tot regionale hoofdkantoren in kritieke regio’s, waaronder Thailand, Hong Kong en Dubai. Glocal is een samentrekking van “Global” en “Local”. Bovendien zal het bedrijf zo’n 200 nieuwe banen creëren, en later zullen er meer vacatures volgen. Het is een ander bewijs van de voortdurende missie van het bedrijf om crypto naar een groeiend wereldwijd publiek te brengen.

Toekomstplannen omvatten ook de release van Wonderland – een interactief NFT-lanceringsplatform voor games – en het verbeteren van de gedecentraliseerde NFT-marktplaats Windvane. Bovendien zal de KuCoin Wallet updates blijven ontvangen, aangezien dit het vlaggenschipproduct is.

Herdenking van de groei

Omdat de focus altijd op de toekomst zal liggen, wil KuCoin haar eerste vijf jaar van bestaan ​​herdenken door middel van verschillende evenementen. Festiviteiten beginnen op 28 september 2022 en omvatten activiteiten zoals:

  • Handelscampagnes
  • 10% korting op BTC/ETH/KCS-aankopen
  • Limited Edition NFT’s
  • En veel meer

Meer weten over Kucoin? Bekijk onze Kucoin review

gerelateerde artikelen