Ethereum moet de deze prijs behouden om vederen capitulatie te vookomen

Ethereum prijs

Handelaren identificeren belangrijke ondersteunings- en weerstandsniveaus die de Ethereum prijs moet aanhouden.

De cryptomarkt beleefde op 12 mei opnieuw een dag van pijn. Dit toen de gevolgen van het falen van Terra ( LUNA ) en TerraUSD (UST) over het ecosysteem bleven rimpelen.

Hoewel de dekking voor UST en de impact ervan op Bitcoin ( BTC ) de afgelopen dagen uitgebreid is behandeld, heeft de terugval ook een aanzienlijke impact gehad op de prijs van Ether ( ETH ) toen handelaren haastig de markt verlieten.

Gegevens van Cointelegraph Markets Pro en TradingView laten zien dat Ether de afgelopen zeven dagen is gedaald tot $ 1.701. Een prijs die sinds juli 2021 niet meer is gezien.

Ether moet $ 2.250 terugvorderen

De nachtelijke duik naar het lage bereik van $ 1.700 werd gedocumenteerd door crypto-analist en pseudonieme Twitter-gebruiker Rekt Capital.

“Als Ether niet in staat is om vanaf hier sterk te herstellen zal de $ 1.720 zwakte onthullen en de prijs mogelijk niet vasthouden.”

Stuiterend op de dieptepunten van de zomer van 2021

Inzicht in hoe de prijsactie van Ether eruit zou kunnen zien als deze lager zou uitvallen werd gegeven in de volgende tweet van Crypto Feras. Die mijmerde dat het nog maar een paar weken geleden gek klonk om te praten over Ether die naar deze niveaus zou dalen.

“Technisch gezien stuitert Ether op zijn dieptepunten in de zomer van 2021 (tot dusver beter dan Bitcoin). De bounce-gebieden zijn ofwel dit $1.700 – $1.800 [bereik] of we [zullen] [de] $1.400 zone moeten testen.”

Mogelijke hertest op korte termijn van $ 1.550

Een langetermijnvisie van de Ether-prijsactie werd besproken door marktanalist Caleb Franzen. Die suggereerde dat een “bearish” uitsplitsing onder een belangrijke trendlijn zou zijn.

“Heel goed mogelijk dat we de highs van januari 2018 in de komende 24 uur opnieuw testen. Als/wanneer we onder dat voormalige weerstandsniveau breken, is dat een ander bearish signaal.´´

Denk jij dat de crypto markt er weer boven op gaat komen? En welke cryptocurrencies zullen de grootste groei meemaken? Laat het weten in onze crypto forums.

gerelateerde artikelen