Ethereum komt met ”Ethereum movie” als publiciteitsstunt om investeerders aan te trekken

Ethereum movie

Ethereum komt met een Ethereum movie. Hoe is dit ontstaan? Ethereum word behoorlijk populair als een van de meest populaire cryptocurrencies en vormt een grote concurrentie voor Bitcoin. In een tijd dat Bitcoin het gezicht en het hart van de cryptomarkt is, maak Ethereum een ​​enorme vlucht en is het nu de op één na grootste cryptocurrency.  Wanneer de wereld bezig is Bitcoin als wettig betaalmiddel te gebruiken, blijft Ethereum de op één na beste en waarschijnlijk binnenkort de beste. Deze toenemende concurrentie tussen alle cryptocurrencies heeft ertoe geleid dat ETH enkele van de meest winstgevende diensten in de wereld van cryptocurrency heeft uitgevonden.

Het grote verschil tussen Bitcoin en Ethereum is dan ook dat Ethereum instaat is om nieuwe tools, applicaties, slimme contracten en NFT’s te bouwen en aan te sturen. Ethereum is veel actief in de gaming, muziek, entertainment en DeFi actief. Het is dan ook de meest populaire en de meest gebruikte crypto in 2021. Ondanks deze grote populairiteit wil Ethereum veder groeien. Daarom waren ze van plan om de Ethereum-film uit te brengen. Onlangs heeft het bedrijf onthuld dat ze de ‘Blade Runner’-regisseur Ridley Scott hebben gekozen om de Ethereum-film te regisseren. Maar is er een speciale reden waarom ze Ridley Scott specifiek hebben geregisseerd? 

Ethereum plant zijn volgende promotiestunt om meer investeerders te trekken

Legendarische filmmaker Ridley Scott zal de geschiedenis van Ethereum naar het grote scherm brengen. Dit via zijn eigen productiebedrijf, Scott Free Productions. Volgens berichten zal de Ethereum movie worden geschreven en geregisseerd door Shyam Madiraju. Daarnaast wordt de film gedeeltelijk gefinancierd door een gemeenschapspenningmeester, via een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), en met traditionele financieringsstrategieën. De ETH-film heet ‘The Infinite Machine’. Het heeft tot doel de eerste reguliere speelfilm over cryptocurrency te worden. De film zal gebruik maken van Ethereum-technologie en NFT’s om de productie te financieren en het publiek in de gemeenschap te veranderen. Hoewel de aanvankelijke bedoelingen van het uitbrengen van de film vrij duidelijk zijn, namelijk om meer investeerders aan te trekken en de gemeenschap te laten groeien, doemt er vragen op rond de bedoelingen van Vitalik Buterin en zijn team. 

Gaat de Ethereum movie daadwerkelijk bijdragen aan een mooie toekomst?

Volgens rapporten is de jaarlijkse ROI van Ether 300%. Dit betekent dat vroege investeerders bijna verviervoudigd zijn sinds hun eerste ETH-investeringen. Maar cryptoprijzen zijn behoorlijk volatiel. Financiële experts hebben altijd gesuggereerd om alleen te beleggen als ze het zich kunnen veroorloven om te verliezen. Soms worden beleggers te enthousiast over hun investeringen en verliezen ze miljoenen dollars aan investeringen vanwege hun ene verkeerde zet. 

Ethereum-prijzen zullen naar verwachting tegen het einde van 2022 veel hoger zijn dan US $ 4.000. Als ETH-ontwikkelaars erin slagen om de ETH 2.0 tegen de vastgestelde termijn uit te rollen, samen met de release van de film, kan de crypto zelfs een enorme hit worden in het eerste kwartaal van 2023 en zal grote kansen hebben om Bitcoin in te halen, om de grootste cryptocurrency ter wereld te worden. 

Met de aankomende evenementen die Ethereum in de agenda heeft kan het zomaar zijn dat Ethereum de grootste cryptocurrency gaat worden. Denk jij dat Ethereum Bitcoin kan gaan inhalen? Discussieer me op ons Ethereum forum.

gerelateerde artikelen