Bybit CEO Ben Zhou ziet “zwakheden in traditionele financiën” als een katalysator voor bullish crypto-vooruitzichten.

Crypto Exchange Bybit stopt handel in derivaten in Brazilië na verbod op Exchange Commission

Bearish cryptomarktomstandigheden maken investeerders en speculanten vaak nogal zenuwachtig. Bybit CEO Ben Zhou heeft ijs in zijn aderen tijdens moeilijke tijden als deze. Hij is in ieder geval nog optimistischer geworden over de toekomst van crypto.

Ben Zhou heeft geen zorgen over de markt

Het is gedurfd om te midden van tegenspoed op de markt op te staan ​​en te beweren dat het beter zal worden. Het is zelfs nog brutaler om zo’n boodschap te verkondigen en ernaar te handelen tijdens die verpletterende macro-economische ontwikkelingen. Bybit CEO Ben Zhou blijft ervan overtuigd dat de toekomst er rooskleurig uitziet voor crypto, en zijn uitwisseling zal een baken van hoop worden te midden van degenen die die vooruitzichten in twijfel trekken. De bearmarkt stelde Bybit in ieder geval in staat een grote, en misschien noodzakelijke, herstructurering te ondergaan.

Meer specifiek zinspeelde Zhou, die sprak op TOKEN2049 in Singapore, op de veranderingen die op de beurs plaatsvonden. Er heeft een substantiële interne herschikking plaatsgevonden, waaronder het stroomlijnen van rollen, verantwoordelijkheden en processen. Het is een algemene zakelijke benadering in moeilijke tijden, aangezien snelgroeiende bedrijven vaak te maken krijgen met overlapping van verantwoordelijkheden tussen stafleden. Dat klinkt misschien gunstig, maar leidt vaak tot een lagere productiviteit.

Sterker dan voorheen uit een bearmarkt komen, is geen sinecure. Toch zijn verontrustende macrotrends een uitgelezen kans voor bedrijven om zichzelf te evalueren en waar nodig bij te sturen. Bybit heeft dit gedaan en Zhou blijft zeer optimistisch over de bredere industrie. Hij voegde toe:

Het is echter een andere beproeving om mensen deel te laten worden van de Web3-missie. Bybit zal niet noodzakelijkerwijs een meer op het onderwijs gerichte rol op zich nemen, maar eerder geavanceerde producten leveren waarvoor geen handleiding of uitleg nodig is. De “auto worden die de klant brengt waar hij heen wil” is een ambitieus maar niet onmogelijk doel.

Meer leren over crypto? Doe de crypto cursussen

gerelateerde artikelen