Binance investeert zwaar in DeFi

Binance wil LUNC-handelskosten verwijderen na feedback van de community

Binance heeft zijn naam sinds het begin bekend gemaakt bij de crypto-mensen. De uitwisseling die in 2017 opdook, heeft een van de meest opmerkelijke reizen achter de rug. Het is uitgegroeid tot een van de grootste crypto-uitwisselingen op wereldschaal.

Het biedt een platform met meer dan 350 cryptocurrencies om te verhandelen, 120 miljoen gebruikers en een 24-uurs handelsvolume van $ 76 miljard. De beurs was een van de weinige die robuust bleef.

Binance is bezig met uitbreiden en investeren

Volgens de CEO streeft Binance ernaar om $ 200 miljoen uit te geven aan de Forbes-mediaorganisatie en $ 500 miljoen aan financiering voor de Twitter-aankoop van Elon Musk. Dit jaar is Zhao begonnen zijn investeringen te concentreren op sectoren zoals gedecentraliseerde financiën en niet-vervangbare tokens in plaats van noodlijdende crypto-activa.

Binance heeft nog geen details gedeeld over andere investeringsideeën. Dit jaar heeft het bedrijf tot nu toe 325 miljoen dollar toegezegd aan 67 projecten. CZ verklaarde dat hij, voordat hij ergens in investeert, echte producten wil zien die mensen kunnen gebruiken.

De huidige investeringsratio van Binance is hoger dan zijn investering in 2021 van $ 140 miljoen voor 73 projecten. Het bedrijf zal dit jaar waarschijnlijk meer dan $ 1 miljard uitgeven aan investeringen en mogelijke acquisities.

De beurs van CZ heeft bewezen een van de sterkste te zijn in termen van het berijden van de worstelende golf die dit jaar op de markt kwam. De cryptomarkt werd dit jaar getroffen door een grote storm toen de crypto-beermarkt toesloeg en ook de ineenstorting van het Terra-ecosysteem volgde.

Veel bedrijven worstelden om te overleven, waarvan sommige failliet gingen en andere moesten sluiten. Binance was echter strategisch in beweging en had ook werknemers aangenomen toen andere bedrijven massaal ontslag namen.

Meer weten over Binance? Bekijk de Binance review.

gerelateerde artikelen