Wat de Cardano-prijs moet doen om $1,60 te behalen

Cardano
  • Cardano heeft een enorme groei gezien in het aantal projecten, investeerders en on-chain-activiteiten.
  • De Ethereum-killer kreeg een correctie met een verborgen bearish divergentie in de Cardano-prijsgrafiek.
  • Analisten zijn van mening dat een piek in het handelsvolume de Cardano-prijs boven de 200-dagen EMA zou kunnen duwen, en stelde een doel op $1,60.

De prijs van Cardano is recentelijk gedaald, aangezien 3,4 miljoen adressen onder water waren. Desalniettemin hebben analisten een herstel van de Cardano-prijs voorspeld en het doel gesteld op $1,60.

Cardano-prijs zet koers naar $1,60

Ethereum-killer Cardano ligt op schema om te herstellen van de recente prijsdaling terwijl de altcoin probeert boven de 200-daagse EMA uit te stijgen. Er is een consistente groei geweest in Cardano’s on-chain-statistieken, het aantal portemonnee-adressen met ADA, dApps op het netwerk en handelsvolume op de blockchain.

Voorstanders zijn van mening dat de recente daling van het handelsvolume de Cardano-prijs negatief heeft beïnvloed. Op basis van gegevens van het crypto-intelligentieplatform IntoTheBlock waren 3,4 miljoen Cardano-adressen onder water toen de altcoin naar het niveau van $1 zakte.

11% van de Cardano-investeerders die ADA langer dan een jaar aanhielden, 1,25 miljoen om precies te zijn, bleef winstgevend, terwijl een overgrote meerderheid verliezen leed tegen de huidige prijs.

Het aantal projecten op het Cardano-netwerk is toegenomen, tot een totaal van 1000 op de blockchain. Cardano wil zijn ecosysteem optimaliseren met de snel naderende lancering van Hydra.

Momenteel zijn meer dan 47% van de projecten op het Cardano-netwerk NFT-collecties, en met de snelle acceptatie van de metaverse zal dit aantal waarschijnlijk toenemen, waardoor de kapitaalinstroom naar het ADA-ecosysteem wordt gestimuleerd. Historisch gezien voedt een stijging van de instroom een ​​prijsrally in de Ethereum-killer.

Analisten hebben de prijsontwikkeling van Cardano geëvalueerd en een herstel van de altcoin voorspeld. FXStreet-analisten geloven dat de Cardano-prijs standhoudt na een uitbraak met een Adam en Eva-formatie, met een hogere high tot gevolg. Selloff boven het niveau van $1,18 veroorzaakte de recente terugval in Cardano-prijs. Cardano’s volumeprofiel zou de altcoin kunnen redden van verdere verliezen en het op koers kunnen brengen naar het doel van $1,6.

Disclaimer: de hier geuite mening is geen beleggingsadvies – het wordt alleen ter informatie verstrekt. Elke investering en alle handel brengt risico’s met zich mee, dus u moet altijd uw eigen onderzoek doen voordat u beslissingen neemt. We raden af ​​om geld te beleggen dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

gerelateerde artikelen