Grote Cardano rally na Vasil upgrade

Grote Cardano rally na Vasil upgrade

Een populaire crypto-analist denkt dat er een kloof is tussen Cardano’s ( ADA ) worstelende prijsprestaties en de fundamenten van het project.

In een nieuwe YouTube-video vertelt cryptohandelaar Michaël van de Poppe zijn 165.000 abonnees dat er “enorme kansen” zijn rond Cardano’s Vasil hard fork , die op 22 september zal plaatsvinden.

De upgrade is bedoeld om de schaalbaarheid van het project te vergroten.

“Mensen gaan ervan uit dat we vanaf hier nog meer naar beneden zullen vallen, maar vaak is dat niet het geval, omdat de meest voor de hand liggende niveaus meestal niet worden geraakt. In dat geval is [het gebied] rond de $0,32 tot $0,40 belangrijk om in de gaten te houden en zou ondersteuning moeten zijn om een ​​ineenstorting van de markt te voorkomen, en het zal hoogstwaarschijnlijk blijven bestaan ​​als ondersteuning hier voor de volgende cyclus.

Ten slotte betekent dit dat we in principe geen momentum en hype hebben in de richting van de Vasil-harde vork, omdat er eerder geen duidelijke stijging heeft plaatsgevonden. Dit biedt enorme kansen als de Vasil-hardfork op een positieve manier gaat plaatsvinden, wat behoorlijk lijkt op de Ethereum-fusie. In dat geval is een run richting $1,00 niet onverwachts rond dit evenement.”

ADA handelt op het moment van schrijven op $ 0,448. Het op de achtste gerangschikte crypto-activum op basis van marktkapitalisatie is de afgelopen 24 uur met meer dan 1% gestegen.

Meer leren over Crypto? Word lid en krijg toegang tot alle cursussen.

gerelateerde artikelen