Cardano wordt geconfronteerd met de hitte van Bitgert, wordt mogelijk de volgende Cardano

Cardano

Dit artikel bevat enkele van de belangrijkste feiten over Bitgert waardoor het opvalt

Zal Cardano de Bitgert (BRISE) hitte weerstaan? De Cardano-keten heeft de afgelopen maanden zware concurrentie gekregen van snellere en goedkopere blockchains die zijn prestaties overtroffen. In feite blijft Cardano achter bij de Solana-prestaties, zelfs in de groei van de marktkapitalisatie, ondanks dat het de oudere keten is.

Maar nu staat Cardano op het punt te worden ingehaald door nog een ander krachtig cryptoproject, Bitgert (BRICE). Het Bitgert-project is uitgegroeid tot een van de best presterende cryptocurrencies van 2022. Crypto-experts zeggen zelfs dat Bitgert de volgende Cardano zou kunnen zijn. Hier zijn een paar feiten over Bitgert waardoor het opvalt:

Bitgert

Een blik op de Bitgert-prestaties op de Google-zoektrends laat zien dat dit een cryptocurrency is die het redelijk goed doet in de branche. Bitgert presteerde zelfs beter dan grote cryptocurrencies zoals Cardano in Google-zoekopdrachten. Dit komt omdat duizenden crypto-investeerders zich bij de munt willen aansluiten.

In Q1 lanceerde Bitgert de meest disruptieve blockchains, wat de grootste reden is waarom Bitgert erin slaagde een nieuwe ATH te behalen. Tot op heden is de Bitgert BRC20-blockchain een van de grootste factoren die de bullish Brise-prijs aandrijven en Cardano de hitte geven. Hoewel Cardano een van de snelstgroeiende ecosystemen heeft, kan het Bitgert-ecosysteem zijn groei overtreffen.

Het Bitgert-team heeft een enorme verzameling producten om in te bouwen in de bijgewerkte roadmap V2, en er komen elke maand meer dan 100 Startup Studios-projecten bij de keten. Dit betekent dat het Bitgert-ecosysteem een ​​van de snelst groeiende ketens zal zijn. Dit zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom Cardano de hitte voelt.

Cardano

Hoewel het Cardano project misschien wordt ingehaald door Bitgert, is het een vrij unieke keten van andere concurrerende blockchains. Dit is een blockchain die is gebouwd op basis van wetenschappelijk onderzoek. Door middel van evidence based methoden is het Cardano team erin geslaagd om betere oplossingen te bieden dan de meeste concurrerende blockchains.

Cardano is de enige blockchain die erin is geslaagd het blockchain-trilemma aan te pakken, namelijk decentralisatie, beveiliging en schaalbaarheid. De schaal- en gasvergoeding van Cardano wordt echter nog steeds als duur beschouwd in vergelijking met die van Bitgert en Solana. Bij de 250 TPS moet het Cardano-team harder werken om de 100k TPS die Bitgert aanbiedt te overtreffen.

Among the developments expected to deliver this is the Cardano Hydra upgrade and the widely anticipated Vasil hard fork. These upgrades are expected to make Cardano faster and cheaper. Therefore, this is one of the projects with massive potential.

Disclaimer: de hier geuite mening is geen beleggingsadvies – het wordt alleen ter informatie verstrekt. Elke investering en alle handel brengt risico’s met zich mee, dus u moet altijd uw eigen onderzoek doen voordat u beslissingen neemt. We raden af ​​om geld te beleggen dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

gerelateerde artikelen