Cardano-prijsomkering wordt vrij snel verwacht

Cardano-prijsomkering wordt vrij snel verwacht

De prijs van Cardano, aangespoord door de algemene daling van de cryptomarkt en interne technische problemen, is opnieuw gedaald tot aan de ondergrens van de prijscorridor. We hebben het over de zone tussen $ 0,4 en $ 0,6 per token, waar de ADA-prijs voor het eerst daalde na de shake-out van de cryptomarkt in mei.

ADA-quotes bereikten de afgelopen drie maanden twee keer het laagste deel van dit bereik. De eerste keer was direct aan het einde van de herfst van mei, waar een massale terugkoop plaatsvond. De tweede keer dat $ 0,4 per ADA een sterke steun was, was medio juli. Na beide aanrakingen kwam ADA in een stroomversnelling en keerde een paar weken later terug naar de bovengrens van deze corridor, naar het niveau van $ 0,6.

Dus elke keer tijdens de laatste drie maanden, toen ADA een prijs van $ 0,4 bereikte, was er een omkering en steeg de prijs van token met 50%.

Is dit een moment om ADA in te kopen?

ADA die nu handelt tegen $ 0,445 lijkt misschien ook een aantrekkelijke investering, maar er zijn twee subtiliteiten. De eerste is dat Cardano negatieve pers heeft ontvangen vanwege het uitstel van Vasil hard fork en FUD-verhitte testnet-bugs. De tweede nuance is technisch omdat $ 0,445 geen absolute lokale bodem is, die de prijs kan bereiken, en in geval van verdere verwarring met de netwerkupdate en een zwakke cryptomarkt, kan de ADA-prijs gemakkelijk terugdraaien naar $ 0,4 of zelfs lager.

Als je onder de huidige omstandigheden van plan bent uw ADA-portemonnee te vergroten, is het de moeite waard om het nieuws over Vasil hard fork en het gedrag van de cryptomarkt in de gaten te houden. Als er niets goeds gebeurt, is het de moeite waard om op zijn minst de $ 0,4 af te wachten.

Wil je meer leren over crypto? Neem deel aan onze crypto cursussen.

gerelateerde artikelen