Cardano, Chainlink en drie extra Altcoins zijn de belangrijkste crypto-activa die deze maand moeten worden verzameld: crypto analist

Cardano

Crypto-analist Michaël van de Poppe zegt dat Cardano (ADA), Chainlink (LINK) en drie andere altcoins enkele van de meest aantrekkelijke risico-opbrengstverhoudingen bieden, aangezien de cryptomarkten blijven corrigeren.

In een nieuwe strategiesessie vertelt Michaël van de Poppe zijn 165.000 YouTube-abonnees dat Cardano’s interessegebied ergens in het bereik van $ 0,70 ligt, met het potentieel om zijn doel boven $ 1,00 te bereiken.

“We zitten momenteel in een interesseblok dat hier moet blijven, dus we zijn uiteindelijk op zoek naar een dergelijk scenario (boven de $ 1,00) dat we net het dieptepunt bereiken. Als dat niet gebeurt, kijk ik naar het volgende niveau rond $ 0,38, maar deze twee zijn degenen waar ik naar zal kijken als je in Cardano wilt stappen om te handelen of te beleggen.

Kijkend naar het gedecentraliseerde orakelnetwerk Chainlink, zegt Van de Poppe dat LINK zich momenteel in een positie bevindt die mogelijk gunstige rendementen kan genereren voor langetermijninvesteerders.

“Als je een scriptie start van a). ‘Ik wil Chainlink in mijn portefeuille opnemen, en ik wil dat vanaf hier tot $ 7 opbouwen’, gemiddeld krijg je dat voor $ 9, en het hoogste punt ooit is $ 52. Als het neerwaartse risico ongeveer 30% tot 50% is, is het opwaartse potentieel minimaal 500%. Ik vind het altijd een pluspunt als het project in de basis nog goed loopt.”

De cryptohandelaar kijkt ook naar CRV, het governance-token van op stablecoin gerichte gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) Curve Finance. Volgens Van de Poppe moet CRV zijn onmiddellijke steun op $ 1,93 houden om voldoende bullish momentum te genereren voor een sterke doorbraak.

“Zolang we daarboven blijven ($ 1,93), lijkt het waarschijnlijk dat we zullen doorgaan met bewegen en als we hier nog een hoger dieptepunt krijgen, ongeveer $ 2,20, is de kans groot dat we deze ($ 3,00 gaan kraken) ), en dan kijken we naar een test van $ 3,50 en hebben we mogelijk een vervolg waarin we deze hoogtepunten hier graag willen kraken ($ 6,00).”

De volgende is SKALE (SKL), een blockchain-netwerk waarmee ontwikkelaars gedecentraliseerde ketens kunnen maken en bieden die volledig compatibel zijn met Ethereum. Van de Poppe zegt dat SKL mogelijk een rally van 5x kan ontketenen als stieren erin slagen een belangrijk prijsgebied te herstellen.

“Als we tussen $ 0,10 en ongeveer $ 0,13 in deze regio komen, begint de investeringsthese zich hier op te bouwen, omdat de kans groot is dat wanneer we weer een run krijgen, we deze hoge ($ 0,30) eruit halen en hoogstwaarschijnlijk ook deze gaan afsluiten ($ 0,40) gericht op een nieuwe run naar $ 0,60. Als je daar naar kijkt, zal de ultieme scriptie en de ultieme vooruitzichten je een run van 400% opleveren.

De laatste munt op de radar van de handelaar is het supply-chain management protocol VeChain (VET). Van de Poppe zegt dat hij ziet dat beroepsonderwijs en -opleiding een bodem van minder dan $ 0,039 krijgt.

“We kunnen zien dat we hier de hele weg correcties hebben, maar we maken minder zware neerwaartse lagere dieptepunten, waardoor het uiteindelijk zou kunnen zijn dat we deze correctie in deze regio toch afronden, omdat er zoveel hogere tijdframes zijn steunzones. Als we een van deze scenario’s krijgen, zal de meest waarschijnlijke volgende run ons naar $ 0,15 of $ 0,12 brengen.”

Disclaimer: de hier geuite mening is geen beleggingsadvies – het wordt alleen ter informatie verstrekt. Elke investering en alle handel brengt risico’s met zich mee, dus u moet altijd uw eigen onderzoek doen voordat u beslissingen neemt. We raden af ​​om geld te beleggen dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

gerelateerde artikelen