Deze analist gelooft dat Bitcoin en Ethereum binnenkort naar het hoogste punt ooit zal stijgen.

Bitcoin en Ethereum stijgen binnekort naar het hoogste punt ooit.

Volgens de veteraan van de cryptocurrency-industrie, Bobby Lee , zullen Bitcoin BTC/USD en Ethereum ETH/USD snel terugkeren naar hun hoogste punt ooit, die in november 2021 werd bereikt.

In een recent interview zei Lee dat, aangezien de huidige cryptomarkt een stevige neergang doormaakt, hij optimistisch is over een heropleving van de markt.

“Ik ben erg optimistisch over Bitcoin en cryptocurrency. Ik denk alleen dat de laatste keer dat ik op de show was, ik me zorgen maakte over de prijs. Toen was er op korte termijn een prijscorrectie. En vergeleken met toen zijn Bitcoin en Ethereum beide met meer dan 20% in prijs gestegen, “zei Lee.

Proof-of-stake zal de markt triggeren

Wanneer Ethereum van het proof-of-work (PoW) consensusmechanisme naar proof-of-stake (PoS) gaat, zal dit de crypto triggeren om terug te gaan naar recordhoogtes.

Lee zei ook: “Als de Stijgende markt zich niet manifesteert, zou je Bitcoin en Ethereum gemakkelijk kunnen zien stijgen naar hun vorige hoogtepunten. Vooral met deze aanstaande upgrade voor Ethereum. Dit is erg belangrijk voor het cryptocurrency-ecosysteem. Iedereen zit er op te wachten.”

Bitcoin is de afgelopen vijf weken met ongeveer 30% gestegen, terwijl de prijs van Ethereum in dezelfde periode met 95% is gestegen. ETH bereikte zaterdag het niveau van $2000, voor het eerst sinds 31 mei .

Op het moment van schrijven handelde Bitcoin op $ 24.532, een stijging van meer dan 6% in de afgelopen zeven dagen. Ethereum staat op $ 1.986, een stijging van 17% in de afgelopen zeven dagen.

Wil je meer leren over crypto? Krijg toegang tot alle crypto trainingen op onze trainingen pagina, voor € 49,95 per maand.

gerelateerde artikelen