Binance wijst per ongeluk $ 20 miljoen Helium’s HNT-tokens verkeerd toe

Binance wil LUNC-handelskosten verwijderen na feedback van de community

Volgens Cryptoslate heeft Binance als gevolg van een boekhoudfout ongeveer $ 20 miljoen aan Helium’s HNT-munten ten onrechte aan zijn klanten gedistribueerd. De fout werd gevonden en Binance heeft deze vervolgens gecorrigeerd.

De HNT- en MOBILE-tokens worden door het Helium-ecosysteem gebruikt om beloningen uit te betalen aan netwerkgebruikers.

De native token HNT wordt gebruikt om hotspot-hosts te belonen. In tegenstelling tot de MOBILE-token, die in augustus werd geïntroduceerd maar nog geen liquide markt heeft. Gebruikers die MOBILE-tokens naar het platform van Binance stuurden, ontvingen een gelijk aantal HNT in plaats van de twee tokens. Wat bewijst dat Binance ze ten onrechte als één tokens had behandeld, zoals gerapporteerd door Cryptoslate.

“We kunnen bevestigen dat dit geen ketenprobleem is en dat dit probleem alleen voor Binance is. Voor zover wij weten, zijn er geen andere uitwisselingen of derden getroffen. We adviseren tokenhouders om HNT- en MOBILE-stortingen op Binance op te schorten totdat er een uitgebreide situatie-update is gegeven”, aldus Helium Foundation.

“We onderzoeken dit en komen zo snel mogelijk terug”, zei Binance in reactie op CryptoSlate. In de Helium-gemeenschap (SOL) wordt momenteel gestemd over een migratieplan naar Solana.

Meer weten over Binance? Lees de Binance review.

gerelateerde artikelen