Binance pauzeert tijdelijk opnames van Solana vanwege netwerkproblemen

Solana netwerkprobleem

Het ‘s werelds grootste crypto exchange, Binance, liet weten dat ze alle Solana-opnames tijdelijk opschortte vanwege een netwerkprobleem. Het kan dan ook zijn de de SOL-opnames van tijd tot tijd worden onderbroken.

In een andere update verklaarde de crypto-uitwisseling dat het op de hoogte was van de huidige problemen met betrekking tot opnames op het Solana-netwerk: ”Binance werkt samen met het projectteam om ervoor te zorgen dat deze problemen zo snel mogelijk worden opgelost”, aldus het bedrijf. Verdere details over de opschorting van opnames blijven bij de pers conferentie schaars.

Grote verliezen door de Solana netwerkprobleem

Handelaren van crypto futures verloren woensdag meer dan $ 400 miljoen. De meeste cryptocurrencies zakte naar een nieuw dieptepunt toen de aandelen kelderden als reactie op de voorgenomen renteverhoging van Fed.

Volgens de gegevens van Coinglass heeft futures, dat handelde in Solana, zo’n 25 miljoen van de liquiditeit verloren in de afgelopen 24 uur. Solana is de nummer 6 grootste cryptocurrency op het gebied van marktkapitalisatie. Echter is Solana de afgelopen 24 uur dan ook gedaald met zo’n 7%.

Solana NFT op OpenSea

Zoals eerder beschreven door U.Today , heeft OpenSea, de toonaangevende niet-fungible token-marktplaats, het Solana-netwerk geïntegreerd. Eerder vandaag merkte Twitter op dat er verschillende door Solana aangedreven NFT-collecties op het platform waren verschenen.

De langverwachte integratie kwam niet als een verrassing voor de NFT-gemeenschap. Op 29 maart kondigde OpenSea aan dat het in april zou beginnen met het toevoegen van NFT-collecties die op Solana zijn geslagen.

In januari tweette Jane Manchun Wong dat OpenSea werkte aan een intergratie met Solana. Jane Macnhun is een techblogger die bekend staat om het ontdekken van nieuwe functies en weetjes voordat ze publiekelijk werden aangekondigd. OpenSea ondersteunt nu dan ook vier ketens: Ethereum, Solana, Polygon en Klatyn.

Zal Solana er weer bovenop komen? Deel jou mening in het Solana forum van CryptoSecret.

gerelateerde artikelen