Beste tijd om Cardano te kopen. Mis deze kans niet.

Cardano-2

De laatste tijd krijgen we veel gemengde reacties over Cardano. Veel mensen zeggen dat het te duur en ondergewaardeerd is. Andere mensen zeggen dat het dood is, dat het project op nul staat.

En in het artikel van vandaag wil ik snel een aantal dingen samenvatten die de afgelopen weken met het ecosysteem van Cardano zijn gebeurd en alles bespreken wat u als Cardano-investeerder moet weten.

Als je van dit soort inhoud houdt, zorg er dan voor dat je het artikel leuk vindt en abonneer je op de pagina.

Crypto markt

Dus hoe dan ook, op dit moment moeten we naar de algehele cryptomarkt kijken voordat we specifiek in Cardano duiken.

Als we naar de algehele cryptomarkt kijken, kunnen we zien dat de prijzen de afgelopen zes maanden, zelfs vorig jaar, aanzienlijk zijn gedaald.

Dus wanneer iemand zegt dat Cardano met 50% is gedaald, of Kadena is gedaald, of Polkadot is gedaald, ongeacht naar welke munt je kijkt. Als je het vergelijkt met een jaar geleden, zijn de prijzen echt aanzienlijk lager dan een jaar geleden.

Je kunt dus niet zomaar één project aanwijzen en uitkiezen. Het volgende dat we zien bij de totale markt, is dat de zaken er niet al te slecht uitzien. We zien dat de algehele cryptomarkt op dit moment de afgelopen drie maanden hogere hoogtepunten en hogere dieptepunten heeft gezien. En daar hebben we het in eerdere artikelen over gehad.

Bitcoin

Maar bitcoin nadert een zeer belangrijk moment omdat het zich nog steeds boven deze opwaartse trendlijn bevindt. Maar het nadert ook het 100-daagse eenvoudige voortschrijdend gemiddelde, dat gelijk is aan $ 40.000 per munt.

Er zijn dus veel zeer belangrijke technische indicatoren van $ 40.000 per munt waarvan we graag zouden zien dat Bitcoin erboven komt, maar hoe dan ook, als iemand zegt: Nou, dit project is slecht omdat het niet meer werkt, weet je, 50% van waar het een jaar geleden was, onthoud dat Bitcoin bijna 50% is gedaald ten opzichte van een jaar geleden, niet 50%. Maar weet je, 30% van waar het een jaar geleden was.

Twitter annuleert kwartaal 1 inkomstenoproep

Het volgende waar ik het over wil hebben, is een groot verhaal dat eerder op de dag op Twitter verscheen.

Dus een van de grote verhalen met Twitter is dat ze hun inkomstenoproep hebben geannuleerd. En onlangs in een artikel, toen we het hadden over Elon Musk die Twitter kocht, hadden we het over alle specifieke details.

En ik zei specifiek hoe Elon Musk Twitter in een hoek zette omdat hij wist dat er een winstoproep op komst was voor Twitter. En toen we Netflix en al deze andere technologiebedrijven zagen na hun winstoproep, gingen ze kapot en daalden ze 30-40% in waarde vanwege tegenvallende cijfers.

Dus we hadden gezegd dat Elon Musk op dit specifieke moment Twitter kocht om de winstoproep te voorkomen. En dat is precies wat er gebeurde. Dus wat we zien is dat Twitter zijn inkomstenoproep volledig heeft geannuleerd, waarschijnlijk omdat het niet goed zou zijn.

En nu, echt, deze deal is bijna gegarandeerd. Gegarandeerd dat het doorgaat. Dus dit is erg spannend voor mensen in de crypto-gemeenschap omdat Elon Musk veel grote problemen op Twitter gaat oplossen met cryptobots. Hij gaat hopelijk meer crypto-functies implementeren.

En dit zou heel spannend moeten zijn voor iedereen in de cryptomarkt. En ik weet dat sommige mensen Elon Musk niet mogen of niet willen dat hij iets koopt op Twitter, maar het gaat gebeuren. Het is gegarandeerd. En dit wordt zojuist bevestigd door Twitter die hun inkomstenoproep annuleert.

Cardano Wallet adressen

Laten we het nu hebben over wat er met Cardano aan de hand is, want iedereen is de laatste tijd helemaal overstuur geraakt over Cardano omdat de prijzen zijn gedaald.

Maar het eerste is dat Cardano-portemonnee-adressen 3,6 5 miljoen belangrijke mijlpalen hebben overtroffen, en dit is een groot probleem omdat ze consequent steeds meer portemonnee-adressen hebben toegevoegd, wat betekent dat meer mensen het ecosysteem gebruiken en meer mensen NFTS kopen meer mensen gebruiken DApps.

Cardano TVL

En dit laat ons alleen maar zien dat het ecosysteem, ondanks alles wat er met de prijs gebeurt, op een solide plek staat. Het volgende dat met Cardano gebeurt, is dat we ook hebben gezien dat de TVL echt een bodemprijs van ongeveer $ 200 miljoen bereikt.

En dit is belangrijk omdat Cardano een enorme rally zag in zijn TVL, wat de totale waarde is die is vastgelegd hoeveel geld het werkelijk is in het Cardano-ecosysteem. En we zagen een enorme rally van net eind januari naar rechts rond begin april en gingen van nul naar meer dan 300 miljoen.

Dus zien dat na die enorme explosie, die eerste explosie, het consolideren en zien dat de waarde nog steeds zegt in het ecosysteem, is ook een zeer positief teken. Het volgende zal zijn met Cardano-projecten.

Cardano ecosysteem

We hebben gezien dat Cardano een recordaantal projecten heeft toegevoegd aan 400 nieuwe projecten in de afgelopen 30 dagen, waardoor het totaal op 900 projecten komt.
Dus het verdubbelde in feite het aantal projecten in zijn ecosysteem in 30 dagen. Dus iedereen die zich zorgen maakt over Cardano, ja, het was vorig jaar aanzienlijk lager dan de hoogtepunten, maar dat geldt ook voor elk ander cryptoproject.

Maar als je wat dieper kijkt, is Cardano constant bezig met het uitbreiden van zijn ecosysteem, weet je, het bouwen van nieuwe projecten, en er is niets om je echt zorgen over te maken in termen van algehele gezondheid en groei en acceptatie van het kardinalen-ecosysteem.

Het laatste waar ik het over wil hebben, is dat er een aantal dingen aan de hand zijn met Cardano’s netwerk als we naar Cardano kijken. Ze hebben onlangs een behoorlijk belangrijke upgrade toegevoegd.

Zoals we in eerdere artikelen hebben besproken, hebben Cardano-ontwikkelaars de blokgrootte met 10% vergroot. Kortom, het zo maken dat de blockchain schaalbaarder, sneller en efficiënter is. En elke keer dat ze dit soort upgrade doen, zal het alleen op de lange termijn helpen in termen van schaalbaarheidsdoorvoer.

En naarmate meer mensen het gaan gebruiken, zal het ervoor zorgen dat we geen problemen zien, laten we zeggen zoals Solana heeft gehad, maar dat is echt aan de hand geweest met de cryptomarkt en Cardano.

Disclaimer: de hier geuite mening is geen beleggingsadvies – het wordt alleen ter informatie verstrekt. Elke investering en alle handel brengt risico’s met zich mee, dus u moet altijd uw eigen onderzoek doen voordat u beslissingen neemt. We raden af ​​om geld te beleggen dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

gerelateerde artikelen