5 CRYPTOS OM NU TE KOPEN – FANTOM (FTM), CHAINLINK (LINK), UNISWAP (UNI), FIREPIN (FRPN) EN POLKADOT (DOT)

crypto coins

Deze topcrypto’s zijn extreem populair in de cryptomarkt omdat ze enorme hoeveelheden winst opleveren

Iedereen wil weten waar zijn geld naartoe moet. De meest bullish cryptocurrency-analisten zouden altijd adviseren dat investeren in vrijwel elk van de top 50 crypto-projecten binnen 5 jaar goed zal renderen.

Al jaren is cryptocurrency in en uit het publieke oog, grotendeels als gevolg van verhalen rond Bitcoin (BTC). Bitcoin is echter gewoon een van de vele cryptocurrencies. U kunt voor verschillende doeleinden in verschillende digitale valuta investeren, variërend van het ondersteunen van uw favoriete webmakers tot het betalen van uw creditcardrekening.

Sommige beleggers hebben de neiging om cryptovaluta voor te verkopen voor kortetermijnwinsten en vermogensopbouw op de lange termijn. Met zijn extreem veelbelovende bruikbaarheid en enorme prijswinsten, heeft FIREPIN (FRPN) de aandacht getrokken en belooft het te wedijveren met bestaande topcrypto’s.

Fantom (FTM)

Fantom (FTM) is een slim contractplatform dat pronkt met zijn schaalbaarheid en snelheid. Het maakt gebruik van een consensusmechanisme dat bekend staat als Lachesis, waardoor het nog sneller en goedkoper kan zijn dan bestaande slimme contractplatforms zoals Ethereum (ETH), terwijl het een hoge mate van beveiliging behoudt door middel van een proof-of-stake-systeem.

Met het Fantom-platform kunnen dApps onafhankelijk worden gemaakt terwijl ze nog steeds met elkaar verbonden zijn. Omdat alles op zijn eigen blockchain werkt en niets wordt gestopt, zijn de verwerkingssnelheden ongelooflijk hoog.

Fantom (FTM) wordt nu verkocht voor $ 1,08, een daling van 70% ten opzichte van het hoogste punt ooit, bereikt in november 2021. Als Fantom (FTM) het potentieel heeft om over een paar jaar op hetzelfde niveau te concurreren als Ethereum (ETH), dit is misschien wel een van de beste aankopen van de eeuw.

Chainlink (LINK)

Chainlink is een digitaal platform dat niet-blockchain-bedrijven koppelt aan op blockchain gebaseerde slimme contracten. Het is gebouwd op Ethereum om het eenvoudiger te maken om gegevens van off-chain platforms naar slimme contracten op de blockchain te verzenden.

Ondernemingen die Chainlink gebruiken, hebben toegang tot blockchains zoals Ethereum, Solana en Terra, en het platform maakt cross-blockchain-interoperabiliteit mogelijk.

LINK is recentelijk met meer dan 11% gestegen. Beleggers in Chainlink (LINK) blijven optimistisch over een netwerk dat als cruciaal wordt beschouwd voor de dagelijkse activiteiten van blockchain-ecosystemen die real-world gegevens leveren aan blockchain-smartcontracten. Ze verwachten dat de prijzen van LINK in de nabije toekomst zullen stijgen wanneer de langverwachte update van Chainlink naar Chainlink 2.0 plaatsvindt.

Uniswap (UNI)

Uniswap (UNI) is een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) op basis van de Ethereum (ETH) blockchain. Hiermee kunt u ETH of UNI inwisselen voor andere ERC20-tokens die niet beschikbaar zijn op standaarduitwisselingen.

Met een marktkapitalisatie van $ 4.360.063.380 is Uniswap een van de meest gevestigde DEX’s in de branche. Uniswap elimineert de noodzaak van een tussenpersoon door gebruikers in staat te stellen rechtstreeks met elkaar te handelen. Iedereen die op het netwerk koopt en verkoopt, zorgt voor liquiditeit voor UNI. Je kunt ook tokens inzetten en farmen op het netwerk voor wat extra passief geld.

UNI kost momenteel $ 8,73. Naarmate meer individuen geïnteresseerd raken in cryptocurrency, zal het totale aantal transacties op het netwerk naar verwachting toenemen. Dit zou de prijs van Uniswap aanzienlijk moeten verhogen door de vraag naar UNI-tokens te vergroten. Tegen het einde van 2022 verwacht Digital Coin dat UNI $ 20,88 waard zal zijn, terwijl Price Prediction verwacht dat het $ 23,46 waard zal zijn.

FIREPIN(FRPN)

Het FIREPIN Token-team is toegewijd aan het creëren van een door de gemeenschap aangestuurd metavers ecosysteem. Het platform is een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), wat betekent dat FIREPIN-beslissingen worden genomen door de gemeenschap, waardoor transparantie binnen het project wordt gegarandeerd.

FIREPIN Token (FRPN) heeft de capaciteit om 5 belangrijke slimme contractnetwerken (Ethereum, BNB, Solana, Avalanche & Polygon) met elkaar te verbinden, wat een van de meest onderscheidende kwaliteiten is. Hiermee kunt u uw cryptotransacties uitvoeren op het meest efficiënte en kosteneffectieve netwerk dat momenteel beschikbaar is.

De officiële lanceringsdatum van FIREPIN Token op gedecentraliseerde beurzen is 27 mei. De voorverkoop is tot die tijd de enige mogelijkheid om de token aan te schaffen. Met nog een maand te gaan in de voorverkoop, is er nog tijd om een ​​enorme winst te maken op uw oorspronkelijke investering.

Volgens sommige analisten zal FRPN $ 0,0045 waard zijn voordat de voorverkoop eindigt. Daarna moeten houders van FIREPIN-tokens gemakkelijk een 10x rendement kunnen behalen.

Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT) is een baanbrekende technologie die tot doel heeft de interoperabiliteit van blockchain te verbeteren. De meeste blockchains zijn nu op zichzelf staand, waardoor gegevensuitwisseling met andere platforms een uitdaging is. Dankzij een parallelle verwerkingsaanpak die wordt gebruikt door Polkadot (DOT), kunnen blockchains functioneren als ‘parachains’ binnen het systeem, wat een aanzienlijk hogere schaalbaarheid mogelijk maakt.

De technologie van Polkadot (DOT) heeft het potentieel om een ​​revolutie teweeg te brengen in de cryptosector, waardoor het een intrigerende troef is om te overwegen voor uw portefeuille in 2022. Naarmate beleggers de komende jaren meer kennis krijgen, kunnen projecten zoals Polkadot beginnen te evenaren met de marktkapitalisatieniveaus van grote munten zoals Ethereum (ETH) en Binance Coin (BNB).

Volgens de prijsprognoses van Polkadot kunnen de DOT-kosten binnen zes jaar omhoogschieten, met een duidelijke stijging van rond de $ 62 tot $ 75 in 2028. De inkomsten worden geschat op ongeveer +397,2% tijdens een vijfjarige winstgevende investeringskeuze.

In Conclusion

U kunt nu stoppen met zoeken en besluiten te investeren in projecten die het potentieel hebben om ten minste 5x te groeien ten opzichte van waar ze nu zijn. Fantom (FTM), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), FIREPIN(FRPN) en Polkadot (DOT) zijn vijf tokens om in de gaten te houden. Omdat FIREPIN nog in voorverkoop is, is het een geweldige kans om op de begane grond van een project binnen te stappen. Vanwege het feit dat tokenhouders hun tokens niet mogen verkopen tot de formele lancering, is de enige manier waarop de prijs momenteel omhoog kan gaan!

Disclaimer: de hier geuite mening is geen beleggingsadvies – het wordt alleen ter informatie verstrekt. Elke investering en alle handel brengt risico’s met zich mee, dus u moet altijd uw eigen onderzoek doen voordat u beslissingen neemt. We raden af ​​om geld te beleggen dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen.

gerelateerde artikelen